Vierailija

Kommentit (13)

Ihmettelinkin, et mikäs tällainen oksennustauti nyt on olevinaan?!

Kun yleensä oksennukset tulee aika nopeassa tahdissa mut nyt pitää tuollaisia taukoja.

illalla 2 kertaa ja aamulla kerran. Kuume nousi heti illalla ja vatsakipua valittaa jatkuvasti.

Myös pikkuveljellä tauti oli samanlainen. Aika outo vatsatauti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oksensi ekana yönä kerran, tokana yönä kerran (eikä siis muuten), ripuloi kolmantena päivänä kerran, oksensi neljäntenä kerran, ripuloi viidentenä kerran, lähes kahden vrk:n tauko ja taas oksensi kerran. Sitten olikin ohi. Raivostuttava, kun piti kökkiä kotona monta päivää oireetta että uskoin olevan ohi :)

Esikoinen oksensi neljänä yönä 1-6 kertaa. Ainoaastaan yhtenä päivänä oksensi. Nyt kuopus on aloittanut saman. Viime yönä oksensi kerran, mutta koko päivän ollut aivan normaali. Ja Jyväskylässä asutaan.

Kuopus oksensi yhtenä yönä, esikoinen (5v) on oksentanut kahden yön välein kolmena yönä (aina siis oksentamaton yö välissä), viime yön lyhyin väliajoin.

Päivällä ei ole oksentanut kertaakaan. Kummallinen oksutauti...

päivänä ei mitään. Kuopus sitten taas seuraavana yönä ripuloi ja oksensi kerran. Vuorokauden tauko ja sitten esikoinen ripuloi yhden yön ajan monta kertaa mutta ei oksentanut. Aamulla ok. Kuopus taas ripuloi seuraavan yön ja keskimmäinen aloitti oksentamalla ja ripuloimalla sitä seuraavan yönä ja kuopus taas viime yönä. Joka yö joku oksentaa ja ripuloi mutta sitten päivän ovat ok. Ihan ollut päivällä jopa kiinteää kakkaa tossa väleissä. Todella vaikea tietää sitten että milloin on jo ohi ja voi mennä ihmisten ilmoille. Niin ja lapsien on ollut todella vaikea pysyä sisällä kun ihanat ilmat ja haluaisivat kavereiden kanssa pihalle kun ei päivällä ole ollut mitään oireita. Vaan kun ei voi laskea kun ei tiedä onko nyt varmasti jo ohi tauti. PK seudulla asutaan me.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat