Vierailija

Kyllä suututtaa, yhteiskunnan rahoilla vaan ostaa korviketta.

Kommentit (17)

niin meidän Prismassa viikonloppusin korvikelaatikoita ja purkkiruokia eniten teiniäideillä! Aikaa tutkia kärryjä kun kassalle jonotetaan. Ja sipseja sun muita kalliita tarpeettomia juttuja, naistenlehtiä siellä on. Ihmetellään sitten kun ei rahat riitä. Ei osata tehdä edes ruokaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Osti vielä pienen vessapaperipaketinkin. Kallista paperia, ostaisi paalissa niin edullisempaa, 4 -henkisessä perheessä sitä kuluu! Teiniäidin äidillä on autokin käytössä, eihän tällä teinillä ole vielä korttiakaan. Tai 3-henkinen, isiä ei oo näkyny...Ei mitään hajua rahan käytöstä.Menenkin huomenna tienaamaan teinille verorahoja nannin ostoon!ap, edelleen tuohtuneena.

...kanstistko ehkä mieluummin vahtia naapureissa niitä lapsenhakkaajia ja niitä jotka ei anna lapsilleen riittävästi ruokaa kun rahat menee omiin virvokkeisiin..

on hirvee sota tällä palstalla onko kaupat auki vai ei. Tiedoksi taas, että JOKA IKISENÄ VUODEN PÄIVÄNÄ on osa kaupoista auki esim. yli 100 Siwaa! Niin äitienpäivänä, joulupäivänä jne.

MUAHHAHAHAHAHAHHAAHAAAHHAHHAAHHAHAHAHAAAAAAAAA =)Etkö parempaa keksinyt? Kokeileppa vielä uudemman kerran, jos sitten vaikka onnistaisi. Vaihda toki aihetta välillä niin ei kyllästytä;)

niitä kalliita jäätelöitä nuoleskelivat sitten siinä. Ei ihme jos ei vauva halua maitoa jos äiti syö maitotuotteita, sehän aiheuttaa hirveet ilmavaivat, kermajäätelö!ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat