Vierailija

Minkä ikäisen lapsen voi jättää yksin koiran kanssa? (Esim. aidatulle pihalle, omaan huoneeseen leikkimään jne.?).

Kommentit (10)

10 vee kultainen noutaja, enkä kyllä ole koskaan osannut olla huolissani sen suhteen että tekis lapsille jotain. Tosi pienestä ollut niin että lapset esim kattoo telkkua olkkarissa ja koira makoilee siellä kanssa ja minä esim keittiössä. Lapset nyt 4,6 ja 9. Ikinä ei ole ollut mitään tilanteita. Koira tietää paikkansa, ja on arvostanut lapsia ihan vastasyntyneistä asti.

niin lähes mahdotonta pitää kokoajan lapset ja koirat erillään jos ja kun ei voi valvoa.

Meillä ainakin 3v lapsi käyttää tilaisuuden hyväkseen kun teen ruokaa tai muuta. Menee "hoitamaan" koiraa ja joskus jopa on lähtenyt ulkoiluttamaan hihnassa. Koira kuuluu ns.jättirotuihin, joten olen yrittänyt selittää lapselle monet kerrat että miksi hän ei saa lähteä koiran kanssa kahdestaan ulos, mutta aina silloin tällöin unohtaa tai sitten ei ymmärrä että miksi ei. Onneksi pihamme on aidattu. Lapsi ja koira ovat aivan saman ikäiset ja kuin paita ja peppu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuolla ne samassa porukassa pyörivät ihan sulassa sovussa. Löhöävät sohvalla tai pyörivät lattialla.

Ketään ole koulutettu mitenkään ainoastaan muksut opetettu ettei koiria revitä tai niiden päällä pompita.

En ole kyllä ajatellut koko asiaa, mutta kyllä meillä lapset (7 ja 3) on koiran kanssa kahdestaan pieniä aikoja esim. omassa huoneessa tai olohuoneessa kun koira makaa siellä ja muksut katsoo tv:tä ja minä teen ruokaa.. kuka nyt koko ajan pystyisi valvomaan ettei lapset ja koira ole koskaan samassa paikassa?

toki aluksi piti valvoa heitä puolin ja toisin mutta kun ovat yhdessä kasvaneet niin en osaa pelätä että mitään pahaa sattuisi, että koira tahallaan lasta joka nyt on 6 vuotias satuttaisi. Mutta vastaus kysymykseen riippuu paljon millaisia koira ja lapsi ovat.

Jos johtajuus on kunnossa ja koira on luotettava sekä hyvin koulutettu, voisin harkita noin 10 v ja yli. Lapsenkin tietysti pitää olla kasvanut koiran kanssa.

Riippuu niin koirasta ja lapsesta.

Vierasta lasta en jättäisi hetkeksikään.

Edelleen koira on vaan koira. Sillä ei ole tunteita, ainoastaan vaistot.

meillä on iso koira ja jo fysiikankin puolesta ei voisi olla kahdestaan pienten lasten kanssa,on pentu vielä ja riehaantuu äkkiä. 11v ja 14v pojat jo pärjää hyvin,toisaalta jos silmä välttää niin koira saattaa välillä yrittää pomottaa...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat