Vierailija

.

Kommentit (7)

Kuinka kauan vauvaa voi

pitää turvakaukalossa? Mitään tieteellisiä ja selkeitä tutkimuksia ei ole tehty siitä, kuin kauan vauvaa voi pitää turvakaukalossa. Alussa on hyvä käyttää kaukaloa vain lyhyitä aikoja kerrallaan ja ottaa vauva taukojen aikana pois kaukalosta. Nukkuvaa lasta ei kannata herättää, ja toisaalta

itkuinen lapsi vaatii pysähtymään vieläkin useammin. Turvakaukaloa ei tule käyttää

kotona jatkuvasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta nyt, kun oma vauva ei liinassa viihdy ja liikun paljon autolla, olen ymmärtänyt hommassa olevan ainakin sen verran järkeä, ettei vauvaa tarvitse herättää paikasta toiseen siirryttäessä.

on työnnellä kaukalossa "istuvaa" vauvaa rattaissa kunnes ite älysin tän kolmannen kohdalla miten helppoa on piipahtaa jossain kaupassa tms. kun ei tarvinnu herättää nukkuvaa vauvaa kaukalosta eikä tarvinnu roudata sitä kaukaloa käsipuolessa vaan vinttas sen vaan rattaisiin 'klik' ja sit mennään. =)

Niin, siis ihmettelet niitä, jotka pitävät lasta koko ajan kaukalossa vai?Kyllä minäkin raahasin noita molempia kaukalossa, kun menin esim neuvolaan, kun ei tehnyt mieli laittaa likaiselle lattialle makaamaan ja muutenkin näppärämpää. Tai jos menee hakemaan kaupasta maitoa ja käy pikapankin kautta, niin on huomattavasti helpompaa laskea se kaukalo maahan siksi aikaa, kun räpeltää lompakon kanssa, kuin yrittää pitää vauvaa yhtä aikaa sylissä. Ja jos menin kyläilemään, niin kaukalo oli kätevä juuri esim syöttämiseen.

Mutta eihän se että kuljettaa vauvaa kaukalossa tarkoita sitä, että vauva esim sen koko kyläilyn ajan on siinä kaukalossa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat