Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

miten pääsee kätevästi keskustasta isolle kirpparille joka on hietalahdessa, kai?t. nim. maalainen tulossa kaupunkiinp.s. mitä muuta kivaa tekemistä tai näkemistä ehdotatte mulle ja miehelleni kun tullaan pääkaupunkia kattomaan viikonlopuksi?

Kommentit (10)

Helsingissä kävisin Suomenlinnassa päiväkävelyllä, jos on kaunis ilma voi ottaa eväätkin mukaan ja viihtyä pidempään. On siellä myös muutama ravintola, että voi syödä myös ihan mukavastikin.Kaivopuiston rannassa on myös kiva kävellä ja kahvitella Ursulassa tai Carusellissa, jossa on iso aurinkoinen terassi.Nähtävyyksistä kiertäisin ehkä Ateneumin ja Kiasman sekä Kansallismuseon. Älkää tehkö liian tiukkaa ohjelmaa, nauttikaa ihmisten katselusta ja toisistanne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jäätelötehtaan jätskikioski, teidän on pakko syödä Suomen parhaat töttöröt, tämän kiskan tunnistaa myös jonosta.....oma suosikkini on suklaa ja sen kylkiäisiksi vaikea valinta, banaani tai mansikka tai minttu, mutta makuja on todella monia.

Suurin ja paras kirppis on Vallilan Valtteri ja jos tulette 2 viikon kuluttua, on myös jäähallin kirppis auki silloin. Googleta tarkemmat tiedot. Hietsu käynnistyy kunnolla vasta toukokuun alun jälkeen jos tarpeeksi lämmintä.

niin en kyllä ensimmäisenä pakenisi pois kaupungista ...Tarkoitan että ihan kivaa tekemistä on kävellä keskustassa ja käydä museoissa ja kaupoissa ja kahviloissa. Kiasma on tosi kiva, keskeisellä paikalla. Uudessa Kampissa voi käydä. Sitten tietty Esplanadi. Ja siitä etelään Punavuori, viiskulmassa on mahtavia levykauppoja ja fredalla, iso-roobertinkadulla ja niillä nurkilla vaateputiikkeja. Monilla arkkitehdeilla ja muotoilijoilla on toimistonsa Pursimiehenkadun-Hietalahden torin tienoilla ja siellä on joitain pikkuputiikkeja kanssa.Niin että sinne Hietsuun kannattaa kävellä. Sinne pääsee ihan keskaustasata Bulevardia pitkin. Ja Hietsusta kannattaa jatkaa matkaa kävellen vaikka sinne Kaivariin sen Viiskulman kautta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat