Seuraa 

Toimii ilmeisesti näissä uusissa Timmyissä (meillä oli aikoinaan 2004 Timmyt ja niihin ei olisi saanut)? Pystyykö seisomalaudalla seisomaan hyvin vai onko tila tosi ahdas? Ilmeisesti istuinosan täytyy olla täysin pystyssä jotta siinä mahtuu seisomaan? Entäs se puoli-istuva asento? Mietin vaan, että jos kuopus nukahtaa rattaisiin, niin miten käy esikoisen kyydin...Kertokaa käyttökokemuksia. Haluaisin taas Timmyt, koska sen parempia rattaita ei kokemuksien mukaan ole ;) mutta arveluttaa tuo seisomalaudan toimivuus käytännössä... (lapset 2,5 v ja 1 v).Meidän lauta on muuten kiddy board, se kaiketi sopii noihin (on meillä nyt Y2K:ssa)..?

Kommentit (2)

nuorempi syntyi. Käytetään seisomalautaa (Kiddy Borad) ja myös silloin kun nuorempi nukkuu selkänoja makuuasennossa. VAnhempi on 3,5 v ja ikäistään kookkaampi. Olen 170 pitkä ja hieman ahdasta työntää, mutta niin on kaikilla ei-teleskooppi aisa rattailla. Kuitenkin Minior Edget teleskoopilla lojuu varastossa, koska Timmyt on kevyemmät ja näppärämmät. Ne oletusrenkaat, jotka on alkaen hinnassa ovat surkeat, mutta käytämme suuria ilmakumeja ja silloin tosi hyvät. Kukaan ei taida ottaa niitä hinnat alkean renkailla.

Meillä muutama viikko sitten ostetut tämän vuoden malliston Timmyt ja ovat aivan ihanat! Ei ole yhtään ikävä vanhoja isoja yhdistelmiä. (Vaikka olisi tietysti kiva, jos istuinosan saisi kasvot työntäjäänkin päin.) Esikoinen mahtuu oikein hyvin seisomalaudalle, kun selkänoja on pysty- ja lepoasennossa. Tarvittaessa pystyy seisomaan laudalla myös, kun selkänoja on ihan alhaalla, mutta silloin on enemmän laudan reunalla.Mielestäni näihin uusiin Timmyihin ei edes ole saatavilla enää niitä pieniä pyöriä. Meillä ainakin kuului hintaan ihan kunnon kokoiset ilmakanavapyörät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat