Vierailija

ymmärrän kyllä, että sitä välillä tarvitaan, varsinkin jos vieraat ovat suht vieraita toisilleen, tai odotettavissa on, että menee riehunnaksi. Mutta ei kai se välttämätöntä ole? Meillä pidetään useat synttärit vuodessa, ja aika usein nykyään tuntuu, että kun vanhemmat tulevat hakemaan, he kysyvät ekaksi lapseltaan, mitä ohjelmaa synttäreillä oli tai sitten niin kuin eräs tyttö kertoi äidilleen meiltä lähtiessään, että synttäreillä " oli vain yksi ohjattu ohjelmanumero" . Kuulosti vähän hassulta lapsen suusta.

Kommentit (3)

Sitten tiedän kyllä muutaman äidin, jotka haluavat, että heidän lapsellaan on parhaat juhlat eli myös upeimmat ohjelmat. Ja näiden äitien lapset sitten käyvät muilla synttäreillä arvostelemassa huonoa ohjelmaa tai useammin vielä huonoja läksiäislahjoja.

Ts. meillä on ohjelmaa mutta varsin vähällä vaivalla järjestettyjä leikkejä. Ja aina on synttärivieraissa niitä lapsia jotka vaivautuvat kun leikit alkaa. Ja toisille ei kelpaa sitten mikään leikki. Osa on jopa lähdössä kotiin kun leikki alkaa... Mutta tärkeintä on se kun suurin osa vieraista nauttii juhlista aivan älyttömästi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat