Vierailija

Saako millään pois, jos käyttäisimme vielä mökkivaununa?

Vai onko täysin vainaat?

Kuomu on hankala tapaus, muuten kankaat pesu 40 astetta.

Etikka, piimä, joku homeenpoistoaine?Kommentit (8)

Jos ei apua, niin kokeile kloriittia. Minä puhdistin mustat rattaat kloriitilla. Kankaan hoito-ohjeessakin klooripesu sallittiin. Home väheni oleellisesti, ja varmasti loputkin itiöt kuolivat kun raakaa kloriittia laitoin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pesin jo kaikki osat ja pahimmat lähtivät jo 60 asteessa, hajusta en tiedä enkä siitä tuleeko näkyvää lisää jos ei jatka käsittelyä.

Vaunujen päälle oli varaston katosta vuotanut vettä ilmeisesti ja vähän likaisena varastoitu puolilämpöiseen tilaan, niin jeh, homeessa... Onneksi olivat jo vanhat, että ei harmita niin paljon, muuta kun ongelmajätettä niistä tulee, kuitenkin täysin toimivat muuten olisivat. Ihmettelen, että minnehän nuo vanhat vaunut voi laittaa jos sitä homeenhajua ei saa pois?

ap

ja sitten pesin koneessa 60 asteessa (vaikka luki 30 astetta) kaikki irtoavat kangasosat. Kuomun irrotin ja pesin kylppärin lattialla mäntysuovalla. Tosin ei meillä olut hometta kuin pari pilkkua kuomussa. Muissa kankaissa oli hometta, kun oli jäänyt pala banaania näkymättömään poimuun ja homehtunut sinne.Piimäkylpy ei poista homepilkkuja, mutta tappaa homeen niin ettei sen pitäisi olla enää haitallista.

ja kyllä kaikki lähtivät. eikä väri edes kankaan toisella puolella vaalentunut.Myös mustista vaunuista lähti kloriitilla homepilkut eikä väri. Kaadoin ihan raakana kloriittia.

Siihen missä oli kuomun (tummansininen toinen puoli) valkoinen puoli homeessa kokeilin ensin vanupuikolla värin pitävyyttä. Mutta homeiset vaunut ovat homeen kanssa pilalla niin ei siinä mitään menetä vaikka kaataisi suoraan kloriittia päälle.Ja kloriitti taatusti tappaa homeet.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat