Seuraa 

Niin kovasti keittiöfirmat mainostavat tätä pelkkää kaapinovien uusimista jossa vanhat hyväkuntoiset rungot voi säilyttää. Meillä edelliset asukkaat tehneet täyden keittiöremontin n.7 vuotta sitten joten rungot on kyllä vielä hyväkuntoiset. Nuo kaapinovet vaan on kertakaikkiaan niin karmeat että jo 5 vuotta on ollut mielessä niiten uusiminen.

Mutta mutta, olisko jollain mahdollisesti jotain suuntaa antavaa hintaa mitä tämmöinen remontti saattais maksaa?? Tiedän, hinta riippuu firmasta, ovien määrästä ja materiaalista ja monesta muusta.. Kuitenkin jos joku viitsis kertoa mitä tällainen on tullut maksamaan?! Olisin erittäin kiitollinen :)

Kommentit (1)

Ystävämme ruiskumaalauttivat asuntonsa ovet. Ensin pesivät ne kunnolla, ja ruiskumaalausfirma vielä "paklasi" ne kuntoon. Eli mahdolliset kulumat, sekä vanhat kahvanreiät. Ovista tuli kuin uudet! Samalla tavalla tietääkseni voi maalauttaa sekä puiset että mdf-ovet. Heillä tietääkseni mdf-ovet ja ihan "normikeittiö", ei mikään iso, niin oliskohan 500€ maksanut kaikkinensa.googlesta löytyy varmastikin "ruiskumaalaus keittiönkaapit" tms lisää tietoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat