Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Olemme koko perhe sairastaneet oksennustaudin,jonka aloitti 10kk kuopus ripulilla joka jatkuu vieläkin. vauva on oksentanut kolme kertaa mutta eri päivinä.Me muut saimme oksennustaudin joka alkoi illalla ja oli ohi aamulla. Sitten tuli ripuli ja kova päänsärky.Mutta kaikki muut ovat jo ihan terveitä paitsi tämä kaupous joka ripyuloi edelleen,onko kukaan sairastanut vastaavaa tautia,kauankohan tämä ripuli vielä kestää? Huomenna vien vauvan lääkäriin varmuuden vuoksi vaikka syö,juo ja leikkii,ripuli ei vain muutu mihinkään, kolmessa päivässä on saatu 46vaipan paketti käytettyä...

Kommentit (5)

poika oli silloin 10 kk ja ensin oksenti yhden kerran rajusti yöllä ja seuraavana parina päivänä pulautteli, joi lähinnä vain maitoa ja ripuli kesti 2 viikkoa. olin itsekin huolissani, mutta oli reipas ja maito maistui niin ei ollut neuvolan mukaan syytä huoleen. tietysti ripuliin vaikutti myös kiinteän ruuan vähyys eli maitokakkahan on aina löysempää.iho pysyi ihan hyvänä kun vaihtoi vaippaa useasti ja antoi ilmakylpyjä. myös sinkkivoide toimii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että sinkkivoiteissakin on suuria eroja, esim pirkan sinkkivoide on paljon täyteläisempää ja paksumpaa kuin esim. ainun. ja toimii siksi mielestäni paremmin. sitä vaan ilmakylvyn jälkeen peppuun.

Meillä oli tuo (noro?)virus pari viikkoa sitten. Poika 9kk oksensi ensin muutaman kerran, sitten ripuloi 9 päivää. Mutta hyvässä kunnossa pysyi kun maito kelpasi, ei mennyt lapselta voimat ja konttaamaankin oppi! :)

Eiköhän se pian ohi mene teilläkin, toivotaan!

Meidän 10-kuinen oli juuri tasan viikon ripulissa. Alkoi sillä että kuume nousi reilu 39:ään, oksensi kerran ja sen jälkeen 7 vrk ripulia. Kuume laski parin päivän päästä. Ei syönyt muuta kuin rintamaitoa koko viikkona...Toissapäivänä alkoi syödä muutamia lusikallisia ja nyt tulee taas normaalia kakkaa, jippii!Eli kyllä se varmaan teilläkin pian helpottaa, toivotaan näin :) On kuulemma paljon liikkeellä erilaisia pöpöjä. Meillä epäiltiin rotavirusta.Paranemisia!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat