Vierailija

Pian alkaa olla sopivat hetket laittaa töpinäksi.

Kommentit (21)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei ole edes miestä, mutta vauva olis kiva. Ensimmäinen vauva kun on syntynyt -03 alkaa olla jo iso jäbä. Olis kiva että hän joskus saisi sisaruksenkin :)

Toista olemme jo pidemmän aikaa haaveilleet ja eipä ole kuulunut joten nyt alkaa TOSI yritys! Saattaapi olla että joudun ottamaan clomit käyttöön, kun tuo ovulaatio ei joka kierrossa toteudu. :(Mutta toiveet ovat korkealla! :)

Voih..Olen haaveillut lapsista varmaan jo 15-vuotiaasta lähtien!

Nyt 1 lapsi (ja ero...). Toinen saisi tulla HETI kun olisi vain sellainen tilanne, eli hyvä parisuhde jne..Joten pääsen varmasti myös pinoon, vaikken voi edes yrittää!

Haaveilustahan tässä kait kyse olikin.. :/

kaks kuukautta sitten jätettiin ehkäisy pois. Toinen lapsi olis todella tervetullut, mutta ei sitä kuitenkaan tekemällä tehdä. Tulee jos on tullakseen, mutta tällä seksimäärällä (1-4krt/kk) saattaa se tuleminen olla aika hidasta. Esikoinen on nyt vähän vaille 3-vuotias.

Esikoisella ikää 8kk ja risat, joten toinen voisi olla ajankohtainen kun mun kierto käynnistyy taas. Ekaa tehtiin 2 vuotta, joten ehkäisyä ei edes harkita.

meillä elämäntilanne kanssa vähän huono ja rahat tiukalla, mutta nyt soi biologinenkello niin kovaa, että tähän pinoon hyppään :)jännittää muuten ihan perkeleesti....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat