Seuraa 

Onko kellään tietoa, minne voisi viedä pääkaupunkiseudulla talon rakennuksilta jäänyttä " kiviainesta" edullisesti tai peräti ilmaiseksi?Tiilet painavat niin paljon, etttä menee omaisuus niitä esim. sorttiasemalle kärrätessä, kun ne painavat niin paljon ja niitä on paljon....

Kommentit (3)


Tosin tuollaisen " jätteen" hautaaminen rakennustyömaahankin on laillisuudeltaan vähän niin ja näin. Hyvää täytemaatahan se on, mutta ongelma sitten joskus jos pitäisi purkaa ja päästä " maasta" eroon. Myös tien pohjaksi voisi kelvata, kyllähän teiden pohjalle laitetaan kaikkea muutakin roskaa.


että me saimme kokonaiset ja suurinpiirtein kokonaiset tiilet " kaupaksi" ihan helposti. Naapuri vei osan kasvihuoneen pohjaksi ja loput kävi joku hakemassa netti-ilmoituksen perusteella jonkinlaisen pengerryksen / aidan rakennusaineiksi. Kyseessä siis osin vanhasta uunista ja piipusta puretut tiilet ja osin ihan muuraamattomat tiilet jotka olivat olleet purettujen ulkorakennusten perustuksina ym. Hintaa emme edes pyytäneet, mutta kyselijöitä oli useampia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei,Ainakaan täällä pohjoisemmassa ei onnistu niiden vienti mihinkään ilmaiseksi tai edes kovin edullisesti. Ainoa keino niiden halvalla hävittämiseen on haudata ne omalle tontille (siis betoniläjät, jotka on littania), kivimurska on jo hankalampi. Mutta jos kivimurska on pientä (kooltaan alle 15 cm pala) niin meilläpäin saa viedä paljon halvemmalla sen kaatopaikalle kuin isot palaset. Kannattaa kysäistä hintaa näin!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat