Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mukaan tulee myös 2,5v, jolle vois ottaa mukaan seisomalaudan.Matkarattaisiin ei saa seisomalautaa, joten siksi nuo isot vaunut houkuttelis, muuten ei lainkaan.Onko kukaan raahannut mukaan isoja ja painavia vaunuja?

Kommentit (13)

Parempi vaihtoehto, sitä paitsi kärryt saa aika kovaa kyytiä ruumaan laitettaessa. Meillä molemmat matkarattaat saaneet " siipeensä" . Ei kuitenkaan harmita, koskapa eivät olleet kovin kalliita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä reissulla Carenat joista saa selkänojan riittävän vaakaan. Viltillä voi vielä tasoitta pohjan. Vauva oli ekalla reissulla 5 kk ja ei käytetty edes vöitä kun ei se mihinkään päässyt liikkumaan. Lisäksi ottakaa reppu tai liina ettei aina tarvitse liikkua rattaiden kanssa.Ulkomailla on ainakin minun kokemusten mukaan paljon vaikeampi liikkua rattaiden kanssa kuin Suomessa. Kadut jos lähdet yhdistelmillä.

Olen kyllä joskus nähnyt Thaimaassa ruotsalaisilla kunnon vaunuja mukana. Mielestäni epäkäytännöllisiä reissussa. Mieluummin kahdet matkarattaat, tai matkarattaat+sateenvarjorattaat. Sattareitakin on makuuasentoon meneviä, jos sellaisille tarvetta. =)

Riippuu tietysti kohteesta, mutta jalkakäytävien reunat ovat usein julmetun korkeita eli seisomalauta on varsin epäkäytännöllinen. Meillä molemmat lapset ovat yleensä nukkuneet rankan päivän päätteeksi vielä pienet iltatorkut kun ollaan menty syömään eli on kiva, että molemmilla on omat rattaat. Jo kaksi Thaimaan reissua on tehty raahaten mukana kahdet rattaat. Nyt lapset olivat 2v ja 4,5v. Molemmille rattaille löytyi käyttöä. Sateenvarjot siitä kätevät, että ne saa helposti pitää lentokentällä portille asti.

Tosi kätevää kun molemmat saavat olla rattaissa ja iltasin paljon helpompaa ku molemmat saavat istua.

Tai siis pienempi tietenkin varmaan makaa mut teillä sais sit isompikin olla rattaissa.

Meillä oli molemmilla omat ku olivat samanikäisiä ku nyt teillä.

Tosi kätevää ku molemmat saatiin miehen kanssa työntää ja molemmilla lapsilla omat rattaat.

Matkarattaita myydään tosi edullisestikki ja voittehan myös käytettyjä katsoa jos ette uusia halua ostaa.Hauskaa ja onnistunutta reissua teille!

Tosi hyvä vauvalle ja vähän isommalle: vauva tarvii vielä vaakasuoran nukkuma-alustan ja isompi mahtuu tarpeen tullen istumaan jalkaosaan - näin ainakin meillä tehtiin ja sujui loistavasti. Ainut ongelma oli se, ttä niitä ei kannata tuhota hiekkarannalla (=vedä, älä lykkää :(

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat