Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mulla alkaa menemään hermot, meillä pyörii AINA noita pölykoiria lattioilla, vaikka olemme perussiisti perhe, meillä siivotaan viikottain ja imuroidaan kaksi kertaa viikossa. Usein pyyhin myös mopilla jossa staattinen liina. Siistiä on heti siivoamisen jälkeen ja seuraavana päivänä, mutta sitten näkyy taas jo pölyä lattioilla, muutamassa päivässä pitkiä rihmoja.Asumme kerrostalokodissa, jossa pyykit mukavuudenhalusta helpointa kuivata olohuoneessa. Siitäkö tämä johtuu??

Kommentit (9)

Meillä sais joka päivä imuroida, jottei noita pölytolloja olsi joka paikassa!Nyt varsinkin kun tuo kevät aurinko paistaa, niin oikein näkee kuinka pöly leijailee ja alskeutuu laatteelle!Meilläkin on vielä tum. ruskea parketti, niin näyttäähän toi auringon valossa aivan harmaalta kun on niin pölyssä =/ ja nyt vielä kun tota hiekkapölyä ja muuta roskaa tulee ihan tuhottomasti!!!Ja vaikka nyt imuroisin, niin parin tunnin päästä jos vedän kuivalla lastalla lattioita, niin hillitön määrä roskaa ja niitä pölypötköjä!Menee hermo ;)

lähtee oikein mustaa pölyä viemäriin. Eli voi hyvinkin johtua tuosta pyykinkuivauksesta. Paljon riippuu myös asunnon koosta. Aiemmin, kun asuimme kaksiossa, nurkissa oli suunnilleen kaksi tuntia imuroinnista villakoiria... Nyt isohkossa kolmiossa menee samaan vaikka kuinka monta päivää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä oikeiatakin koiria joten nut pölykoirat ovat hurjan kokoisia kun niihin tarttuu vielä koirankarvojakin. ja meilläkin pyykkiä kuivataan asunnossa.

Lisäksi koirat tuovat karvoissaan hienojakoista hiekkaa ja pölyä hirvittäviä määriä :( Siistiä on tasan sinä päivänä kun on imuroitu... Mutta koiraperheissähän onkin aina likaista (ainakin av:tten mieletä ;) )

meillä on iso neliö jonne muutimme vasta hiljan suht pienestä kolmosta, jotenkin toiveikkaana kuvittelin että pölyn määrä pienenisi, mutta ei todellakaan!

Kuivausrumpua meille ei mahdu, vaikka sen haluaisinkin :(

Ei ole koiria tms ja aika vähän mattojakaan, suht tyhjää tilaa on paljon. ÄH tätä ikuista imurointia!!ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat