Seuraa 

Heippa!Odottelen kolmatta tulokasta ja haluaisin ostaa hänelle kapaloliinan ja siksi kyselen muiden mielipiteitä. Aikaisemmat lapsoset olen tarvittaessa kietaissus peittoon mutta nyt ajattelin että ostan kunnon kapaloliinan jo ihan sen vuoksi kun kesäkin on tulossa. Haluaisin kuulla kokemuksianne ns. valmiista kapaloliinoista, erityisesti kiinnostaisi kuulla uniliinasta kokemuksia.Kiitoksia sinulle!Vanttu rv 33+

Kommentit (7)

Meidän tyttömme on ollut alusta asti kova huitomaan ja herättämään itsensä siihen, joten kapaloimme hänet syntymästä asti käärimällä peittoon.Kun hän ei enää 3 kk:n iässä pysynyt peittokäärössä, ostimme Uniliinan ison kapaloliinan, jossa hän nukkuu yhä, 4,5 kk:n iässä. Hän saa kyllä yöllä kädet ulos liinasta, mutta nukahtamista auttaa tiukka kapalointi, koska se rauhoittaa juuri ne helikopterikädet...Suosittelen!

Ei mitään ökykallitta uniliinoija tarvitse. Meillä on ihan 90 x 100 cm kokoinen bambukapaloliina, johon kapaloimme. Ohjeet tulivat mukana, ja sairaalassa kätilö osti liinan kapaloinnin. Lisäksi tuollaisella liinalla on jatkokäyttöä, toisin kuin muotoillulla kapalolla. Mutta kukin hiihtää tyylillään :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä annan pisteeni kuitenkin Uniliinalle muutamasta syystä, vaikka maksaakin vähän enemmän:- tosi helppo käyttää (miehenkin!)

- ohut ja joustava (ei paina, vaikka tuleekin taitoksia ja mahdollistaa hyvin vauvan pienen liikkumisen, ei hiostuta)Meillä on toiminu. On käytössä yhä (vauva nyt 5kk), tosin puolikapalona pitkään. Rauhoittaa potkivat jalat ja peitto pysyy päällä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat