Seuraa 

Meidän tytöllä 1v2kk on Viking Sphinx välikausi-goret. Nyt jos on +5 astetta niin pitää jo laittaa ohut villasukka, tai muuten on viileät varpaat 1,5h ulkoilun jälkeen. Kuinka kylmille ilmoille noilla välikausi-goreilla muut on tarenneet? Onko menneet vielä nollakelilla tai pikkupakkasella? Näissä tytön kengissä on hieman varttakin, niin menisivät sen puolesta vaikka lumessakin, mutta onko kukaan tarennut enää siinä vaiheessa välikausi-goreilla? Pitäähän ne talvikengätkin toki ostaa, mutta mietin vaan että miten pitkän ajan päästä niitä talvikenkiä sitten vasta tarvitaan..kun on niin arvaamattomat nämä Suomen säätkin nykyään! Onko se sitten lokakuu vai tammikuu kun on ekan kerran lunta ja pakkasta tänä talvena.. :)

Kommentit (3)

viking goretexit meilläkin käytössä ja varpaat oli kylmät ja nihkeät. vaihdoimme villasekoitesukkiin ja johan muuttui tilanne varpaissa! Nyt on lämpimät ja kuivat. (toki pientä nihkeyttä hikipojalla aina esiintyy...) kokeile sinäkin villasekoitesukkia!

Tutulle oli kenkäkaupassa myyjä neuvonut, että vaihtaa kenkiin lämpöpohjallisen tai sitten laittaa ihan tavallista foliota sinne pohjallisen alle, niin pitävät paljon paremmin kylmää.Meillä kanssa kolmella lapsella vikingin välikausigoret. Vielä on varpaat olleet lämpöiset, mutta ajattelin tuota foliota kokeilla mielenkiinnosta sitten kun ilmat hieman vielä viilenee :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viime viikolla kun oli lämmintä 10 astetta ja leikki puuvillaiset urheilusukat ja välikausi goretex kengät jalassa niin jalat oli lämpimät. Mutta kun samana päivänä samoilla sukilla joutui istumaan tunnin rattaissa niin varpaat oli ihan kylmät. Siksi meillä jo nyt vaihtui puuvillasukat villasekotesukkiin ja niiden kanssa välikausi goretex kengillä varmaan pärjätään vielä muutan plussa asteen kelilläkin, mutta tuskin pakkasen puolella. Eli riippuu myös lapsesta ja sukista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat