Vierailija

Olen 3 vuotiaan kanssa kotona,mies on toissä puolille öin. menossa rv35+3. Poika juoksi tunti sittenn täysillä sohvalle, jossa makasin, tökkäsi päänsä suoraan ylävatsaani.Sen jälkeen on tuntunut kummalta, kun nousin ylös käydäkseni vessassa, tuli todella kunnon supistelut, ja ne eivät ole loppuneet, tulee n 8 minuutin välein, todella kivuliaita. Mitään ylimääräistä ei tullut vessassa, ja lapsi ei ole vielä kääntynyt eikä kiinnittynyt, on siis perätilassa.Pieni paniikki iskee, mitä tässä tekee. Mies ei aiemmin pääse töistä, tekee nyt jo sairaslomatuurausta, kuuluisi olla vapaalla tänään. Millä synnärille pääsen, jos tulee kiire, mihin laitan pojan. joo, kannattas varmasti soittaa synnärille, tiedän. Mutta tuntuu hassulta soittaa kun laskettuun aikaan on vielä yli kuukausi.

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä se käynnistyi. Menin synnärille ja ottivat käyrille. Mies tuli ennen aikojaan, oli pomonsa saanut tekemään vuoron loppuun. Miehen työkaverin vaimo haki lapsen yöksi. Lapsi syntyi sektiolla aamuviideltä.Pääsin aamulla käymään kotona, kävin iltapäivällä osastolla ja ruuhkan vuoksi pistivät yöksi kotiin, aamuvarhaisella taas vauvalaan. Kaikki on kunnossa vauvalla, vaikka tuo käynnistyminen oli aika dramaattinen.APPS Kannattaa tosiaan soittaa synnärille aina, jos tuntuu jotain erikoista, tämä olisi voinut päättyä katastrofiin. Kiitos teille, jotka rohkaisitte soittamaan synnärille.

Eli kun tuota pojan nimeä pohdimme, oisko Mikko Petteri hyvä... Ristiäiset 3 viikon päästä. Kaikki on mennyt hyvin, poika on nyt ollut kaksi viikkoa kotona.

tuli vaan mieleen ettei olisi mitään istukkavauriota tullut... Toivottavasti ei. Soita synnärille. Jos tuntuu ja ovat sitä mieltä että pitää lähteä eikä sulla ole ketään hoitajaa pojalle, pakkaa pojalle vaatteita ja eväitä reilusti mukaan ja hyppää pojan kanssa taksiin. Ota siis mukaan, mitäs muutakaan voit?

Mutta soita sinne synnärille ja kerro tilanne.Kauanko on supistellut? Onko säännöllisiä?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat