Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko kellään mitään tietoa mitä tehdä kun mies saa aloittaa isyysloman aikasintaan laskettunapäivänä...Mitä jos synnytän viikkoa ennen ja meillä ei ole ketään kuka katsoisi esikoista tuon ajan... Miehellä vielä niin huono työaika 02.00-14/17.00... Mitä voimme tehdä?

Kommentit (13)

En oiekin usko että lasta voi viedä hoitoon, esim jos joudun olemaan sairaalassa vaikka viikon niin lapsi joutuisi olemaan hoidossa 21.00-17.00 pahimmassa tapauksessa ja liitosta sanottiin että isä saa jäädä isyyslomalla laskettunapäivänä ellei äidille satu synnytyksessä jotain eli edes synnytykseen ei saa tulla mukaan jos sattuu työpäivälle! Ja valitettavasti meillä ei ole ketään kuka voisi lasta hoitaa esim tuon viikon ajan:( toivottavasti saitte jotain selvää tästä kirjoituksesta, olen ihan paniikissa jo tuon asian takia. Ei varmaan auta kun isän vaan jäädä pois töistä vaikka sais kenkää:( tai toivotaan että lapsi todellakin syntyy lasketunajan jälkeen:):)!!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosin anomus pitää laittaa 2 kk aikaisemmin, niinkuin muissakin vanhampainvapaa-asioissa.Meillä ei ainakaan otettu päiväkotiin isompaa, vaikka oli päiväkodissa äitiysloman alkuun asti.Onneksi vauva syntyi isänsä vapaapäivänä!

että tuot hätätapauksessa sinne. He ottavat tilapäishoiton lapsia. Käykää siellä pihalla vaikka leikkimässä nyt ennen ettei ole esikoiselle ihan vieras paikka mennä hoitoon.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat