Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (21)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jotta olipa Mariko laitettu kauniiksi tänään. Kyllä tuolla meikillä saa ihmeitä aikaan. Jos MARIKOSTA saa noin kauniin niin antaa uskoa että ehkä minustakin. ;)

Musta se on aina ollut oudon näköinen. ja ei nyt paljon ole erinäköinen. Ja kroppa, no, minusta sillä oli aika pyöreä vatsa.

Sanoisin, että aika tavallisen suomalaisnaisen näköinen.

mutta ei se kyllä oikeesti ole mikään kaunis.

Kroppa ei oo kyl mikään erikoisen hyvä, maha oudon näköinen, jos olis " hoikempi" ehkä parempi mut ruumiinrakenne sillä on vähä " poikamainen" .

no, se on ihan ruumiin rakenteesta kiinni. Ei tarkoita siis että jos on hyvät vattikset niin ei saisi mahaa olla ollenkaan, tästä esimerkkinä laulaja pink, hänellä vasta vattiksia löytyykin, mutta maha aina pömpöllä, sellainen " ulkoneva" .Niin ja siihen fakerusketukseen, se kyllä tepsii, kaikki näyttää niin timmeiltä, mutta kyllä ammattitanssijattaretkin kalpenivat mielestäni marikon rinnalla!

Kiinnittikö muut huomiota pitkään onnitteluhalaukseen, kun tulokset julistettiin? Onkohan parin välillä jotakin vai kuvittelenko vain? Mariko ja Aleksi ovat todella hyviä tanssijoita ja ovat mun suosikkejani kisassa.

en nähnyt eilistä jaksoa. mutta marikolla on kyllä aika hyvä itsetunto. minusta ei ollenkaan kaunisvartaloinen , mutta silti ihailen häntä kovasti.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat