Vierailija

raamatussa kielletään sukurutsaus, mutta ajatelkaa asiaa näin: Aatami ja Eeva saivat kaksi poikaa, Kainin ja Aabelin. Kain tappoi Aabelin, joten jäi vain Kain. Mistä Kain otti vaimon, koska lapsia hänellä oli kuitenkin? Ellei hän nainut äitiään. Tätini, joka on pappi, sanoi, että Kain meni vieraille maille ja otti sieltä vaimon. Mutta mistä siellä vierailla mailla oli ihmisiä? Tämä selittää sen evoluutioteorian, että ihminen on saanut alkunsa apinasta.

Kommentit (5)

Jos perehtyisti Kalevalaan ja sen sisällön historiaan tarkemmin, löytäisit siitä paljon historiaa. Moni asia vain on vertauskuvallisesti selitetty.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aatami ja Eeva taas olivat Jumalan " oikeiksi ihmisiksi" luomia. Vain he siis olivat Jumalan kuvia. Vain heille oli paratiisi tarkoitettu, muut elivät elämäänsä elukoina.

Ottakaa huomioon myös se että saivat Aatami ja Eeva tyttöjäkin, heitä ei vaan mainittu koska tytöt eivät olleet niin tärkeitä. Alkuaikoina ihmiset saivat mennä sisarensa kanssa naimisiin, koska synti ei ollut vielä ehtinyt turmella geeniperimää.

taruista ja kertomuksista, mutta en todellakaan ota niitä tosissani.

Raamatussa on miljoona muutakin kohtaa, jotka on aivan mahdottomia ja tuntuu kyllä välillä vaikealta käsittää, että jotkut iihmiset ottaa ne tosissaan.Jos historia olisi jostain syystä kulkenut toisin ja suomenmailla oltu vallassa pari tuhatta vuotta sitten, voisi pari miljardia ihmistä nyt uskoa Kalevalaan ja elellä sen oppien mukaisesti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat