Vierailija

Kommentit (15)

Samaten värityskirjan värittäminenkin on vielä aika sotkuista. Mutta jonkun verran osaa kirjaimia kirjoittaa, ja ne ovat kyllä näköisiä.

Syheröitä ja viivoja tietenkin, muttei mitään tunnistettavaa. Jonkinlainen kukka / aurinko taitaa myös syntyä.On kylläkin innokas piirtäjä ja käyttää sujuvasti kahta kättä! Enemmän ehkä vasuria kuitenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Piirtää pitkän viivan ja sen päähän syherön, joka kuulemma esittää lippua. Näitä on piirrellyt jo kolmisen kuukautta, muutenkin aina innoissaan bongailee auton ikkunasta lipputankoja. Juuri muuta esittävää ei sitten piirräkään, värittämisestä tykkää enemmän.

samoin " auton" , tosin pyöriä on sillä autolla aina ties kuinka monta. Pyydettäessä osaa myös piirtää vihreällä " ruohoa" ja sinisellä " taivasta" sekä keltaisella pyöreän auringon. Mutta näitä ei piirrä itsekseen.

Itsekseen kun piirtää, niin käyttää hurjasti eri värejä ja piirtää paperin täyteen niitä värejä. Värityskirjaa tykkää myös värittää, tosin väritykset menee reippaasti ääriviivojen ulkopuolelle.

Ei varmaan kiinnosta, joskus sattaa pari pri vetoa vetäistä kynällä tai piirtä ympyrää, mutta minuttia piirtämistä kerrallaan riittää...

Mutta jos saa liimaa levittää, niin sitten kyllä innostusta piisaa...

Kuvassa oli moninkertainen ympyrä sekä pienet pisteet silminä, suuna, nenänä, korvina ja poskina. Ympyrän alla oli sahaviivaa, joka esitti kuulemma masua.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat