Seuraa 

Missä myydään polkupyörän peräkärryjä lasten kuljetukseen?

Kommentit (6)

eli ensimmäiselle kysyjälle vastaukseksi, että pyöräkärryjä saa ainakin urheilukaupoista (ei kaikista), netin kautta tilaten (hakusanaksi pyöräkärry, löytyy muistaakseni ainakin leppäkerttu-niminen nettikauppa ja suomalaisvalmisteinen lokari-kärry, joka muovia/pleksiä) ja sieltä biltemasta.

Kärryjä on tosi monenlaisia ja erihintaisia. Ja sanoisin, että kannattaa vertailla hintaa ja laatua ja miettiä omaa käyttöä, että saa mahdollisimman hyvin omaan tarpeeseen tulevan kärryn. Myös koossa on huimia eroja. Meille ostettiin vuosi sitten keväällä kärry, tehtiin kimppatilaus Kanadasta (merkki Wike, jota kukaan ei tuo Suomeen). Oli melko hintava, ei kuitenkaan kallein. Meillä ratkaisi lopulta se, että kyseinen kärry on tilavin kaikista vertailemistamme (korkeus, tavaratilat) eli hiukan isompikin lapsi sopii sinne ihan hyvin tarvittaessa.

Omasta kokemuksesta sanoisin, että ehdottomasti kannattaa ostaa pyöräkärry! Erittäin helppo kuljettaa lapsia ja tavaroita vaikka vaan kauppareissulla tai käydä lenkillä.

Hei,

meilläkin kärry mietinnässä. Kertoisitteko kokeneemmat, että ajatteko ihan kaupunkiolosuhteissa liikenteen seassa sen peräkärryn kanssa, ja miten se (ja lapset siellä sisällä:) tulee perässä jalkakäytävän reunat ym töyssyt?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

noin 150e ja mun mielestä markkinoiden halvimmasta päästä. Meillä on ainaki kärryistä tykätty ja nyt ollaan jo kovasti pyöräilty tyttöjen kans.

hyvin kulkee liikenteen mukana. Ja mitä katukivetyksiin tulee niin enhän niihin nyt toki muutenkaan täysillä aja. Elikkä katukivetykset ei haittaa/vaaranna kulkua mitenkää. Ja aika vauhti-suhari saa olla jos saa kärryt kaatumaan =)

eli minkä ikäisille tuo kärry käy? olen tuota kärryä miettinyt, kun ei oikeen kahta saa yhen fillarin kyytiin kovin helposti. meillä tytöt ei ihan vielä istu, mutta kesällä jo kyllä. vai onko enemmänkin isojen lasten juttu?

tuo kärry viime kesänä, eli tytöt oli 1v ja 3-4kk kun otettiin käyttöön. Kyllä vuoden vanhat siellä jo kovasti istuvat. Kärryissä molemmille omat turvavyöt ja yks yhteinen. jos kärryt ostatte/tilaatte niin ostakaa se pikkukappale myös joka on samalla sivulla kun kärryt. Se on sellanen kapistus jonka saa laittaa vaikka sit isän pyörään kiinni niin on sit helppo vaihtaa kärryt toiseen jos iskä lähtee pyöräilyttään lapsia. Meille tuo kärry on ollu aivan ehdoton, pääsen koko konkkaronkan kans vähän tuulettuun, kun esikoinen polkee omalla pyörällä ja itekki pääsen sit tyttöjen kans nopeeta peräs eikä esikko joudu jatkuvasti pysähtelemään ja odottamaan ja voi lähteä pitemmällekkin lenkille kun ei tarvi pelätä et kyllästyvät istumaan =)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat