Vierailija

Ootettiin lasten kans virpojia, ei meinnut kuulua sit soi ovikello

ulkona seisoo 3 poikaa( yks ulkomaalainen) , kysyy " saako virpoa" ehdin jo iloissani vastata #JOO# enenkuin katsoin paremmin heitä

sit kysyivät " haittaako jos ei oo koristeita"

Kauheat lähes metrin mittaset oksat oli käyty vaan repii puista, todella törkeetä, eikö vanhemmilla oo yhtään sananvaltaa tähän asiaan??!!

Eli jos lapsesi käynyt tänään virpoo ilman koristeltuja oksia, sietäs kattoo jo peiliin ja OPASTAA lapsia, ettei virpominen oo mitään kerjuuta revityillä oksilla !!!

Sivut

Kommentit (39)

Kaksi ihan suomalaista tyttöä viereisestä rapusta rimputti ovikelloa, ei ollut pukeutuneet eikä ollu koristeltuja oksia, vain tökeröitä risuja. Ei kysynyt mitään saako virpoa vaan selitteli ettei ole niitä huiveja kun ne meni hukkaan ja työnsi namukoria minua kohti. Ei edes sitä runoa sanoneet. Aivan törkeää kerjuuta!

Mutta eipä äitinsä juuri muutenkaan paljon tyttöjen perään katso. Ihan " heitteillä" ovat minusta muutenkin (4 ja 10-vuotiaat) :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kellään ei ollut mitään asusteita, ja heillä oli ainoastaan yksi koristeltu pajunkissa. Tod näk joku noita oli sen jonkun noiden poikien kotiin jättänyt virpoessaan, ja pojat ottivat oksan ja lähtivät kerjuulle. Iltapalan syönti oli meillä kesken, joten huikkasin poijlle ikkunasta että nyt ei sovi virpoa.

jos sattuisi vaikka näiden poikien ÄIDIT/ISÄT lukemaan,lasten kaverit kuitenkin tuntevat varmaan hyvin,ja jos siellä ulkomaalainen on, niin vois yhdistää ehkä omaan lapseen. Jos oisin laittanut 3 poikaa, niin se olisi saattanut koskea ketä vaan, ehkä tämä 2 + yks ulkomaalainen on vaikka TIIVIS KAVERIPORUKKA???t apTämä taitaa olla sitä eräässä toisessa ketjussa esiin tullutta lapseen luottamista ja yksityisyyden antamista. Ei kysellä mihin on menossa lapselta ettei vaan äiti tai isi urki alaikäisen lapsen yksityisyyden piiriin kuuluvia asioita.Nämä yksityisyydestä jankuttavat vanhemmat luottavat lapseensa niin että luulevat että lapsi osaa jopa virpoa kuten pitää. Eivät uskalla/halua neuvoa lapsia.....lapsilla kun on se yksityisyys ja luottamushan siinä menee jos kysellään että mites tollasissa kuteissa olet virpomaan lähdössä.

12-vuotiaat pikkuraggarit oli laittaneet batman-viitat niskaan ja eikun virpomaan. Jotenkin lievä epäsuhta kun on tuolla puistossa katsellut ja kuunnellut näitä " vittu,saatana,vittu,vedän sua turpaan" -juttuja samaisten kloppien suusta. Ja sitten palmusunnuntaina heittäydytäänkin pikkupojiksi ja virvon-varvon. Hah hah!Täälläpäin virpojat näyttivät olevan 12-13-vuotiaita lähes kaikki. Siitä onkin tullut varhaisteinien rahankeruutapa.

Vierailija:

Lainaus:


Tod näk joku noita oli sen jonkun noiden poikien kotiin jättänyt virpoessaan, ja pojat ottivat oksan ja lähtivät kerjuulle. Iltapalan syönti oli meillä kesken, joten huikkasin poijlle ikkunasta että nyt ei sovi virpoa.
en kyllä antanu moisesta kerjuusta palkkaa, sanoin vaan että ootte nyt ymmärtäny homman väärin, ne oksat pitäis koristellakin. Isoja koululaisia jo...

Olisit hieno ihminen, jos ensi vuonna pyytäisit heidät teille askartelemaan yhdessä virpomisvitsoja ja opettelisitte lorua! Jos lasten perhe-elämä on surkeaa, se voisi olla tytöille arvokas kokemus.

Vierailija:

</p> <p> <br /> Vierailija:</p> <p>[quote kirjoitti:


Ja miten asiaan vaikuttaa se että yksi ulkomaalainen? Miksi sitä pitää korostaa?
Vierailija:

Lainaus:


jos aikuiset ois OPETTANUT LAPSILLE
Kyllä oot lapsellinen. Jonkun olisi pitänyt opettaa sulle, että vaikka toinen tekee tyhmästi voi silti itse olla fiksumpi!

taas uskovaiset käyttivät hyväkseen virpomispäivää ja tulivat aamulla soittamaan ovikelloa. Ei avattu ovea mutta esite tuli luukusta. Taisivat arvata että eilen oli hyvä päivä lähteä soittelemaan ovikelloja...

kävin ajamassa Ahtialan suunnalla ja pari isoa pojan kolppia oli kerännyt päivällä juuri tuollaisia metrisiä pajunoksia fillarin kytiin. Mukana ei kyllä ollut ulkomaalaisen näköistä, mutta liekö samat klopit kyseessä.

Ulkomaalaisia sisältävät porukat ovat yleensä niitä huonokäytöksisimpiä. Sellaisia, jotka eivät noudata perinteisiä tapoja. (Eivät siis porukan suomalaisetkaan sitten.)

ai mikä tossa on provoa? No toi aikuisen ihmisen kitinä! Voi luoja teitä. Siellä mammat istuu suupielet alaspäin :-( kun ei naapurin lapset olleet koristelleet oksiaan. Ja että vielä ulkomaalainenkin! Huh huh... :-D2

Vierailija:

Lainaus:


Jos ulkomaalaisten takia pitää perua koulussa ja päiväkodissa joulujuhlat, niin kyllä heidän pitäisi pysyä kaukana virpomishommista. Pääsiäinenhän se vasta kristillinen juhla onkin


Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat