Vierailija

Sorry raflaava otsikko, mutta tein tuossa just lihapataa ja laitoin siihen lorauksen punaviiniä. Alkoholihan ehtii haihtua moneen kertaan, kun se uunissa muhii useamman tunnin.Antaisitko silti lihapataa 10 kk -vauvalle? Muuten raaka-aineiltaan lihapata on ok.

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaikka sitä ns. mausteena käytetäänki monissa padoissa. Eli en antaisi vauvalle.Vuos sitten tein ukolle synttäriateriaksi padan johon tuli punaviiniä ja sitä annoin syödä meidän sillon 5- ja 3- vuotiaiden lasten. Mutta vauvalle en ois antanu (jos siis vauva sillon ois ollu...)

Joo, kyllä kokeillaan. Meillä tosiaan mausteita käytetään. Kermaa ja rasvaa taas vähän.Lienee aika lailla fysikaalinen mahdottomuus saada alkoholia vereensä lihapadasta joka on hautunut 150 asteessa pari tuntia.

10 kk syömä annos lihapataa on pieni, loraus punaviiniä KOKO lihapadassa ei tarkoita, että vauva saisi siitä yhtään alkoholia. plus että se alkoholi haihtuu tosiaan uunissa. huomattavasti enemmän saa alkoholia varmasti d-vitamiinitipoistaan.

Jos koko lihapadassa on viiniä vain lorauksellinen, niin vauvan annoksessa sitä on murto-osa siitä lorauksesta. Ja alkoholia viinissä tuskin enää nimeksikään haudutuksen jälkeen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat