Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

voisiko jo sen ahdistavan, teennäisen, kiduttavan ja aikansa eläneen kuukausileikin jättää pois?

en ole kuullut kenenkään toteuttaneen paria poikkeusta lukuunottamatta näitä " käytä hääparia jäällä kävelemässä" " tamppaan parin matot maaliskuussa" " vien leffaan parin syysiltana" .Ihmiset ahdistuvat kun pitää joskus puolituntemattomalle parille luvata jotain täysin epärealistista.

Kommentit (7)

tuttujuttu-leikit, typerät kyselylomakkeet, morsiamenryöstöt ja muut ääliömäisyydet, joille porukka joutuu tekohohottamaan. Hankkikaa edes kunnon viinatarjoilut, jos joutuu sitä paskaa katsomaan. Ja älkää pitäkö niitä tylsiä, nolostuttavia polttareita, joihin tuhraantuu yleensä kokonainen päivä ja helvetisti rahaa siitä ilosta, että saa hävetä silmät päästään kolmekymppisten säälittävää kännitoikkarointia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me käydään vaan läheisten ihmisten häissä. Ei esim aiota mennä mun entisen työkaverin häihin kesäkuussa. Jo aikaisemmin ollaan kuultu, että ollaan inhottavia ihmisiä, kun ei tulla, mutta samapa tuo.LÄhes kaikki häissä ärsyttää: polttarit, lahjalistat, hääleikit, se että häät on yleensä jossain toisella puolella suomea ja tietysti " aikuistenjuhlat" eli lapsillekin pitäisi olla hoitaja kotiin.(oikeastaan toivon, että kaikki tulevat häät olisi vain aikuisille, sillä se on näköjään ainoa hyväksytty syy jäädä kotiin, jos sanoo ettei lapsille ole hoitajaa)

Ihan tyhmä leikki. En kyllä minäkään menisi toiselle puolen suomea toteuttamaan jotain tehtävää puolitutulle sukulaiselle ja tämän aviopuolisolle.

Taitaisi olla aika katsoa peiliin, jos kaikki, jopa polttaritkin ovat p:seestä. Ei niihin ole pakko mennä, jos niin ahdistaa. Ainakaan itse en ole ollut yksissäkän polttareissa, joissa ei olisi ollut kivaa. Aika paljon on itsestä kiinni. Ja häihinkään ei ole pakko mennä, vih vih.

Vuoden muut 9 kuukautta ihmisillä on tylsää, mälsää ja harmaata, olisipa ihanaa päästä silloin porukalla juhlimaan jotain niin mukavaa kuin häitä. Ja ne häät, jotka pidetään talvella/syksyllä/keväällä yleensä jopa muistetaan toisin kuin ne neljät kesähäät....Kesäviikonloppuina olisi niiiin paljon kaikkea muutakin puuhaa...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat