Vierailija

Olipa typerästi kysytty... Siis tarkoitan sitä, että ostaisitko enemmän jos postikulut Suomessa olisivat pienemmät, tietysti varmaankin. Mutta siis jos esim. kengät joutuu lähettämään pakettina niin siihenhän tulee kamalat kulut lisäksi, itselläni tämä ainakin vähentää paljon ostamista. Joskus näin jotain myytävän usasta saakka ja postarit sieltä asti näytti olevan pienemmät kuin suomen sisällä!

Kommentit (16)

Hyvin voisin maksaa esim. hyvistä nokian saappaista 10¿, mutta 17,40¿ on jo ihan liikaa. Tai sama joidenkin ulkovaatteiden kanssa. Suht sopivaan hintaan saisi lapsille farkkutakkia tms. mutta sitten ne postikulut päälle paketista, niin ei kiitti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis jos postikulut vaikkapa 7,40 ¿ ja esim. kengät kivat niin voin ostaa. Saan rauhassa selata täällä kotona netistä Huutonetin tuotteita, ei tarvitse juosta kirpparille (jonne täältä aika pitkä matka) ja penkoa joka koju ja luultavasti ei edes löydy sopivia kenkiä jne.

pienemmät. esim kengissä ottaa päähän jotku " täydet" postikulut :( samaten joku paksu neule :(Toistaalta vitsuttaa jotkut jotka ei kiinnitä myyjänä huomiota postareihin -> sen neulen sais tiivistämällä pienemmillä kuluilla.

Jos ostan ison ja kalliin vaatepaketin, esim. 50¿, niin myyjä pyytää postareita 11,10¿. Vois vaikka pistää tasan 10¿, ärsyttää senteillä pelleilijät. Siksi en huudakaan sellaisilta.

Jos ostan jonkun parin euron jutun ja siihen tulee 7 euron postarit päälle niin eipä paljon kannata!! Paitsi jos se ostos on joku minka ehdotomasti haluan.Olis kiva jos myyjä esim. maksais puolet postareista ;-)

päivässä kotiin suomeen kuljetettuna kuriirilla, kun tunkevat valmis kuoreen siellä jonka nimi on Global Priority, eli lähetti tuo vaikka aamu 7 postiluukusta Helsingissä. Ja maksu on muistaakseni siellä alle 7 dollaria. Niin mitä järkeä maksaa sama suomessa, ja jonottaa vielä postissa, kun lähetys on yleensä yli 3 cm.

Vaikka postikulut ovat isot, niin ne eivät ole suhteessa niin isot kuin vaikka yksistä kengistä tai yhdestä takista. En todellakaan osta mitään painavia yksittäisiä tuotteita, ellei haku onnistu.

Vierailija:

Lainaus:


Jos ostan ison ja kalliin vaatepaketin, esim. 50¿, niin myyjä pyytää postareita 11,10¿. Vois vaikka pistää tasan 10¿, ärsyttää senteillä pelleilijät. Siksi en huudakaan sellaisilta.
eihän mitkään postimyyntifirmatkaan toimi hyväntekeväisyysperiaatteella...

myjät eivät voi mitään postin kiskurihinnoille.

Lasten kenkiä huutiksessa on paljon, jopa tosi kauniita ja edullisia. Muutaman euron kenkiin kun lisätään jopa 7,40 postareita niin ostamatta jää. Kirppikseltä löytää samantasoisia kenkiä ja siis ilman noita postareita.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat