Vierailija

Subilla tulee juuri dokumentti asiasta.

Sivut

Kommentit (34)

En katsonut kyseistä dokumenttia, mutta olen lukenut aihetta käsittelevän kirjan, jolloin itsekin aloin epäilemään. Vaikutti niin vakuuttavat nuo kysymykset, miksi lippu ei liehu kuvissa ym.Tämän jälkeen katsoin Yleltä lähetetyn dokumentin, jossa yksi kerrallaan tiedemiehet torpedoivat jokaisen väitetyn " todisteen" siitä, että ihminen ei olisi käynyt oikeasti kuussa.Tietysti voihan se olla, että Subbari lähettää nykyään tietotasoltaan laaduukkaampia dokumentteja, kuin Yle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja aika kummia asioita siinä paljastuikin. Ja pisti tosiaan miettimään, että näinköhän kuussa käynti on ollut vain yhtä suurta feikkiä.

Silloin noiden materiaalien takijät eivät ottaneet täysin huomioon kehittyvää teknologiaa, ja siksi nyt juuri näinä aikoina on huhut huijauksesta nousseet esiin, kun on pystytty tutkimaan kuvanauhoja niin syvällisesti, että niiden epäaitouden huomaa.

Epäilen, että NASA silloin kuvasi nauhan aivan normaalisti Area51:llä mutta sai sen näyttämään painovoimattomammalta hidastamalla esitysvauhdin puoleen -kuten dokumentilla näytettiin. Tiedemiehet eivät silloin kenties aavistaneet että nykyään kuka tahansa voi tehdä samoin ja huomata hetkessä miten heidän videonsa on tehty.Yksi suurimmista pointeista jotka herättävät omat epäilykseni on juurikin se, että kaikki " kuussa käyneet" astronautit ovat täysin terveitä, vaikka kaikkien tutkimusten mukaan (JA SIKSI nykypäivänä ei kuuhun olla uskallettu mennä) pidemmällä avaruudessa, kuussa on niin vaarallista säteilyä, ettei ihminen voisi sieltä selvitä vahingoittumattomana ilman 2 metrin lyijysuojainta!

Pelkkää lisää on kraatereiden puuttuminen, mahdottomat varjot, ja lipun liehut.

Avaruuskävely on vaarallinen tapahtuma monesta eri syystä. Pääasiallinen vaara on törmäys avaruusromukappaleen kanssa. Ratanopeus 300 km maanpinnan yläpuolella (tyypillinen korkeus avaruussukkulalennolla) on 7,7 km/s. Tämä vastaa kymmenkertaista luodin nopeutta, joten pienellä hiukkasella, joka massa on vain sadasosa luodin massasta, on luotia vastaava liike-energia. Tällainen kappale on esimerkiksi maalilastu tai hiekanjyvänen. Jokainen avaruuslento synnyttää lisää avaruusromua, joten tämä vaara suurentuu jatkuvasti.Toinen syy avaruuskävelyjen vaarallisuuteen on se, että avaruudessa vallitsevia olosuhteita on vaikea simuloida ennen avaruuslentoa. Avaruuskävelyitä ei yleensä käytetä rutiinitehtäviin niiden vaarallisuuden takia. Avaruuskävelyt suunnitellaan yleensä myöhäisessä vaiheessa esim. yllättävien ongelmien ilmetessä.Muita vaaroja ovat avaruuskävelijän joutuminen eroon aluksestaan tai avaruuspuvun puhkeaminen, joka johtaa puvun paineen alenemiseen, josta voi seurata hapenpuute ja kuolema, mikäli avaruuskävelijää ei saada riittävän nopeasti paineistettuun alukseen.Yksi astronautti on kokenut avaruuspuvun puhkeamisen. Sukkulalennon STS-37 aikana pieni sauva puhkaisi avaruuspuvun hansikkaan yhden astronauteista ollessa avaruuskävelyllä. Astronautin nimeä ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta se oli joko Jerry L. Ross tai Jay Apt. Tässä tapauksessa kuitenkin puvun puhkaissut esine, joka haavoitti myös astronautin kättä, ei irronnut reiästä, eikä näin ollen aiheuttanut merkittävää paineen alenemista. Itse asiassa puvun puhkeamista ei edes huomattu ennen kuin astronautit olivat palanneet avaruussukkulaan.Aleksei Leonovin historiallinen avaruuskävely ei sujunut ongelmitta, vaikka ongelmista vaiettiin tapahtuman aikaan. Leonovin avaruuspuvun kerrotaan olleen ylipaineistettu, ja se piti tyhjentää nopeasti, jotta kosmonautti saattoi palata ilmalukkoon. Koska Leonovin hengitysilma oli Maan ilmakehän ilman kaltaista seosta, veren happikuplat aiheuttivat sukeltajantaudin, jota normaalisti esiintyy syvänmerensukeltajilla, jotka palaavat pintaan liian nopeasti.Vuoteen 2006 mennessä ei ole tapahtunut yhtään vakavaa avaruuskävelyonnettomuutta, eikä yksikään astronautti tai kosmonautti ole koskaan kuollut avaruuskävelyn aikana. Tästä huolimatta avaruuskävelyllä kehitellään turvallisempia vaihtoehtoja, kuten kauko-ohjattavia robotteja.

Ihminen on käynyt kuussa useita kertoja, eikä siihen ole mitään teknistä estettä tänäkään päivänä. Nykyisin vaan esim. Marsin tutkimus ja muu on kiinnostavampaa, kuussa käymisellä ei saada juurikaan uutta tietoa.

Onhan se hieman ihmeellistä että yhdysvaltojen kaikki kokeet ensin epäonnistui ja neuvostoliiton onnistui. Mutta sitten Yhdysvallat pääsikin kuuhun asti.

lavastettu! Nuohan ovat tosi hyviä todisteita siitä että kaikki oli huijausta! Miten muuten nuo jutut voisi olla mahdollisia! Ihan uusi näkökulma mulle..

Ihan samalla tavalla avaruuskävely on mahdollista myös ilman että laskeutuu kuuhun ja sitähän avaruusasemilla tehdään jatkuvasti, ja ihan niin venäläiset kuin amerikkalaiset harrastavat kyseistä toimintaa.

kuusta tuotiin näytteitä, jotka on todistettavasti jostain muualta kuin maapallolta. Hyvällä kaukoputkella näkyy kuuautojen romut, jotka sinne jätettiin.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat