Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli meillä on yksi asunto vuokralla joten tulen äippäloman aikana " tienaamaan" muutaman satasen kuussa. Miten tämä vaikuttaa äitiysrahaan ja vanhempainrahaan?

Kommentit (10)

vaan meidän oma koti joka on vuokralla sen vuoksi että muutettiin täiden perässä toiseen kaupunkiin. Ja noiden vuokratulojen verotus on hoidettu meidän molempien verokorttien kautta (koska vuokratuloa on alle 7000¿ vuodessa), joten ajattelin vaan että miten se vaikuttaa muuten siihen äitiysrahaan kuin korkeana veroprosenttina...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tavallinen normaalituloisilla, ja etuuksista menee joka tapauksessa ainakin 22 prossaa.Ja mikäs porho itse olet, kun leventelet sijoitusasunnoilla...Ja vastauksista on muuten kohteliasta myös kiittää!

KOTI joka on töidenperässä muuton takia vuokrattu. Ei sitä kannattanut tyhjillekään jättää kun palaamassa ollaan kuitenkin muutaman vuoden perästä sinne takaisin. Lainaa on lyhennettävä jollain konstilla ja täällä uudessa paikassa on vuokrakin maksettava... eli plus miinus nolla tulee tuosta " sijoituksesta" saldoksi, oikeastaan enemmänkin miinusta kun joudutaan tuota veroakin maksamaan. Pakkohan se koti olisi myydä jos tuo vuokratulo vaikuttaisi minun tulevaan äippärahaan alentavasti.Kiitos vaan heille jotka vastasivat nätisti.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat