Vierailija

olivat menneet nukkumaan ja niiiiin teki mieli hyvää ja söin melkein puolet munista ja raepusseista. Onneksi 2 v. ei vielä muista ja 3 v. vietiin kiireellä kerhoon. Täytyy käydä ostamassa korvaavia kerhosta hakumatkalla . Toivottavasti löytyy samanlaiset vielä.

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

osta uudet tilalle, sillähän siitä pääsee,

mutta käykö sinulle usein niin, että syöt jotain herkkua, mitä et ole aikonut syödä, kun et pysty kontrolloimaan itseäsi. Tuo syyllisyydentunne vähän viittaisi siihen suuntaan. Siinä tapauksessa saatat kärsiä lievästä syömishäiriöstä, josta kannattaisi jutella vaikka lääkärissä.

saan varmaan jotakin ostettua tilalle...olen pettänyt pienet poikani kun ei ollut itsekuria :(Katselin mässäilyn jälkeen heitä vielä suloisina nukkuvina ja kyllä hävetti...toiset virpoi ahkerasti ja äiti vaan mässää pienten palkat.ap

Oma äitini söi joskus minun vaivalla säästämiäni karkkeja. En siis syönyt heti, vaan säästin karkkeja suurempaan makeannälkään. Äiti kävi niitä sitten napsimassa. Ei tuo nyt iso juttu ole. Osta uudet tilalle, äitini ei tehnyt edes sitä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat