Seuraa 

Hei!Kyselen ajatuksia vyöhyketerapiasta lapsettomuuden tai raskaaksi tulemisen hoidossa. Onko kenelläkään kokemusta?Itse kävin viimeviikolla vyöhyketerapeutilla ja hän heti löysi missä klikkaa ja antoi asianmukaiset phjeet miten homma saadaan taas toimimaan.Hän kertoi myös kokemuksiaan lapsettomuuden hoitajana ja seinällä olikin pitkä rivi vauvojen kuvia joiden alulle saamisen aikaan hän ollut ollut mukana kuvoissa.Toisaalta tulee olo että vetääkö hän omaan pussiin ja myy omia tuotteitaan mutta uskon kyllä luonnon omiin menetelmiin asian parantamisessa kuin lääkkeiden voimaan.Itselleni tuli hyvö olo ja mieli:) Varsinkin kun omat ajatukseni miksi en ole tullut rakskaaksi saivat vahvistusta niin että hoitaja itse löysi ne enkä niitä hänelle etukäteen kertonut.

Kommentit (4)

Itse olen lukenut vyöhyketerapeutiksi ja se todella vaikuttaa. Tutkikaa vyöhyterapia kirjallisuutta niin voitte " kotihoitoa" antaa jaloillenne, kohdun ja munasarjojen alueelle =) Itse yritän myös omiin jalkoihini ylettyä, mutta toisen tekemänä aina voimakkaampi.


.. lisää vyöhykterapiasta.Minkä hintanen tuo terapia oli sinulla " Falabel" ?Olen itse miettinyt vähän samaa, että osaavatko ne oikeesti katsoa jonkin " oireen" , joka voisi viitata raskautumisen.. vai keksivätkö vain. Oliko se sinun " oire" sellainen, että voit siis ihan itse hoitaa sen vai jatkuuko sinulla vielä terapia käynnit??Toisaalta uskon siihen, että poistaa varmaan elimistöstä tietynlaista ressiä ja jännityksiä, joka sitten voisi olla raskauden esteenä.Hmm.. paljon sitä miettii kaikenlaista..Ellen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mulla vyöhyketerapia maksoi 25¿/tunti johon kuului myös hierontaa ja nikamien niksauttelu (pelottavaa hommaa, josta en tiedä saisiko oikeasti tehdä).Aineenvaihdunta lähti ainakin liikkeelle ja vessassa olen juossut kovasti ja paino on tippunut. Kysyi myös että joko tuli kylmä. Tuli ja johtui aineenvaihdunnasta.Mulla löytyi kaksi oiretta joista toiseen sain neuvot kuinka hoitaa kotikonstein ja hormonitoiminnan palauttamiseksi käyn sitten useamman kerran vielä hoidossa. Muutenkin sain hyviä neuvoja ruokailuun ja elimistön balanssin parantamiseen.Nyt ymmärrän miksi lapset itkevät vyöhyketerapiassa jos on suolistossa ongelmia. Mulla heti löytyi se kohta mistä koski tosi paljon ja sieltä samalla selvisi ongelmakin.Mielenkiinnolla ja toiseikkaana odottelen tulevaa:)

tätini opiskeli rei (meniköhän noin) hoitajaksi, joka on kai aika lähellä vyöhyketerapeuttia (?) Ennen ekaa lasta, mulle sanottiin gynellä että en tuu raskaaks ilman leikkausta (endo) ja oltiin siinä vaiheessa yritetty noin 2 vuotta. Kävin kerran kokeilee tätini hoitoa ja kah, samassa kierrossa raskaana. Sitä en osaa sanoa oliko siinä osa syy..mutta tiedän yhden ainakin joka on myös vyöhyketarapeutin käynnin jälkeen tullut raskaaks, vuoden yrittämisen jälkeen..sieltä paukahtikin sitten kaks samantein.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat