Vierailija

" Tsunami vaatinut ainakin kolme uhria Salomonsaarilla

02.04.2007 klo 07:54Voimakas maanjäristys ja sitä seurannut tsunami ovat aiheuttaneet pahaa tuhoa Salomonsaarilla Australian koillispuolella. Ainakin kolme ihmistä on kuollut ja noin 60 taloa on sortunut.Maanjäristys ja tsunami ovat silminnäkijöiden mukaan voineet tuhota syrjäisiä kyliä. Varmuutta kuolonuhrien määrästä ei kuitenkaan ole.Suomen Australian-suurlähetystön mukaan tuhoja ei ole ollut kahdella pääsaarella eikä pääkaupungissa Honiarassa. Suurlähetystöllä ei ole tietoa suomalaisuhreista.

Paikallisten tiedotusvälineet kertoivat, että hyökyaallot olivat kolmesta viiteen metriä korkeita. Merenalainen maajäristyksen voimakkuus oli yli kahdeksan richteriä.Tsunamivaroitus annettiin pariksi tunniksi koko eteläiselle Tyynellemerelle, myös joihinkin osiin Australiaa." (STT)

Kommentit (5)

Mua jotenkin sapettaa ku tää tsunami aiheena on nykyään niin seksikästä niin seksikästä ettäh....On niitä tsunameja ennenkin ollut. Ihan jo koulussa opittiin mantun tunnilla asia!!

jos joku sattuu muistamaan niinkin ' vanhoja' asioita kuin tapaninpäivän tsunamin, niin ei kukaan suomessa vielä mitään avustuksia samana päivänä kerännyt, uutisissa oli tietoa muutamista sadoista kuolleista ja mm. thaimaassa olivat ' kaikki suomalaiset turvassa' .

Australiassa uuteisten mukaan odotetaan tarkempaa tietoa tilanteesta ja mahdollista avunpyyntöä katastrofialueelta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ulkoministeriö ei missään vaihessa sanonut että kaikki suomalaiset on turvassa. Ainoastaan todettiin että tällä hetkellä ei ole tietoa että suomalaisia olisi loukkaantuneiden tai kuolleiden joukossa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat