Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Siinähän se asia jo oli. Muutettiin pari viikkoa sitten uuteean taloon, johon poika (kesällä 4 v.) on jo tottunut. Vasta saatiin pari päivää sitten oma sänky koottua, ja ajateltiin, että sinne yritettäis poika saada nukkumaan, mutta.. itse sanoo, että sitten, kun on isompi niin jää, neuvoteltiin eilen, mutta ei vielä tehty mitään strategiaa, kun valtavaa huudatusta ei haluta.. Eilen kannettiin myös pikkuveljen sänky (pikkuveli 8 kk) samaan huoneeseen, jotta ei tarvitse yksin nukkua.. No, pikkuveli nukkui omassa osan yötä ja kun söi, niin jäi loppuyöksi sänkyyn. Sovittiin, että se on ok, että jos herää kesken yötä ja haluaa tulla viereen, niin sopii, mutta tarkoitus olisi saada poika nukkumaan edes alkuyö omassa sängyssään ja omassa huoneessaan. Olisiko teillä vinkkejä! Poika on ollut aina kotona hoidossa, ja äiti on tärkeä, mutta onhan tuota ikää jo, ja kuitenkin ihan perusreipas, vaikka vähän ujo onkin.. Ongelmaa tästä ei haluta tehdä, vaikka monen mielestä varmaan jo onkin sellainen, toki tähän tässä halutaan muutosta, ei siksi ettei perhepeti olisi ihan kivakin, mutta siksi, että poika on kuitenkin jo tuon ikäinen, että oppisi vähän esim. yksinoloa..

Kommentit (2)

..eli väliaikaisesti asuttiin niin, että nukuttiin kaikki samassa huoneessa, ja sitä ennen eli noin 8 kk sitten entisessä asunnossa poika nukkui samassa huoneessa meidän kanssa, mutta omassa sängyssään (tosin meidän vieressä).. Eli omassa huoneessaan ei ole ikinä nukkunut.

Meidän lasten tarina on seuraava:esikoinen nukkui omassa sängyssään kun oli 0 - 1v, sitten perhepedissa 1-4v ja sitten on nukkunut omassa sängyssään, viimeset pari vuotta koko yön (tyttö nyt 7v8kk).Keskimmäinen nukkui perhepedissä lähes koko elämänsä viime perjentaihin asti =) Välillä nukkui omassakin sängyssä mutta perhepeti toimi parhaiten. Poika nyt 3v7kk.Kuopus on myös nukkunut perhepetissä tai sivuvaunussa syntymästään tuohon samaiseen perjantaihin, ikää hänellä on himpun vajaa 2v.Tuo parin päivän takainen siirto sujui aivan uskomattoman hyvin, keskari itse hihkui ilosta että pääsee vihdoin yläsänkyyn (lapsilla on kerrossänky) ja kuopuskin vaan ilmoitti että " mun uusi sänky" ja kiipesi sinne. Minä nukutan nyt toistaiseksi lapset, eli istun mukavassa sohvassa yölampun valossa ja luen lehteä (koskaan muullon ei ole tilaisuutta kun tuntuu että on jotain tähdellisempää tekemistä...)Keskari on nämä pari yötä nyt nukkunut lähes aamuun asti sängyssään, sitten tullut meidän luo, kuopus taas on herännyt yöllä jo ja tullut. Meille tämä on ok, kunhan tottuvat pikkuhiljaa omiin sänkyihinsä.Kaikkien lastemme kanssa siis sama kuvio, alussa nukutetaan ja pidetään vaikka yölamppu päällä koko yön jos tarve vaatii. Sitten esikoinen ainakin tottui nukkumaan vähitellen pimeässä eikä enää edes halunnut nukuttajaa. Olemme luvanneet lapsille alussa, että joku istuu huoneessa niin kauan että lapsi nukkuu ja herätessä saa tulla viereen. En sitten tiedä, olisinko jaksanut istua jos nukahtaminen olisi kestänyt tuhottoman kauan, nyt menee kuitenkin ihan nopsaan.Tsemppiä teille, eiköhän se siitä hiljalleen =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat