Vierailija

Mitenkäs se meneekään, kun lapsi sairastuu niin eikös se ole 3 pvää kun saa olla pois töistä (palkallinen poissaolo). Onko se 3 päivää yhtä kuukautta kohti vai miten se menee?Esim. meillä on nyt vesirokko toisella lapsella ja odotettavissa on, että toinenkin sairastuu lähiaikoina. Saanko siis olla pois töistä molempien lasten sairauksien aikana sen kolme päivää vai 3 pvää/ kk??Vähän sekavasti selitetty, toivottavasti kuitenkin ymmärsitte ja osaatte auttaa.

Kommentit (11)

vapaalla, eli jos sama sairaus jatkuu pidempään niin palkattomaksi menee, eli tuo 3 päivää on tarkoitettu siihen, että saat lapsen hoidon järjestettyä. Kuukaudessa voit olla montakin kertaa 3 päivää palkallisella, jos lapsi on välillä terve ja sairastuu uudelleen. Vesirokko on muuten vakava sairaus, jälkitautien takia, joten älä vie liian aikaisin lasta pk:iin. Käsittääkseni saat kyllä olla molempien lasten sairauden takia sen 3 päivää, vaikka siis toinen sairastuisi samaan tautiin. Minä olen ottanut ylitöistä tai lomista pois, kun joudun olemaan enemmän kuin 3 päivää poissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja tämän palkallisen voi käyttää siis vain toinen vanhemmista, eli samaa sairautta kohti ei voi käyttää useampia palkall. vapaita. Näin ainakin meillä.

kolme päivää per lapsi per sairaus. Eli voit olla teoriassa vaikka koko kuukauden pois jos ensin yksi lapsi on 3 päivää sairas, sitten toinen, sitten eka saa uuden taudin jne. Käytännössä tietysti voi tulla sanomista ja olisi ehkä syytä harkita jotain hoitojärjestelyjä.Virallisestihan se vapaa saadaan " sairaan lapsen hoidon järjestämistä varten" ei lapsen hoitamiseksi sairauden ajan, joten 3 päivää pitempään ei ole pakko antaa palkatontakaan vapaata.

Vierailija:

Lainaus:


kolme päivää per lapsi per sairaus. Eli voit olla teoriassa vaikka koko kuukauden pois jos ensin yksi lapsi on 3 päivää sairas, sitten toinen, sitten eka saa uuden taudin jne. Käytännössä tietysti voi tulla sanomista ja olisi ehkä syytä harkita jotain hoitojärjestelyjä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat