Vierailija

Itse juuri mietin, keitä kutsua. Isovanhemmat ja kummit nyt varmaan ainakin.. vai mitä luulette, loukkaantuisivatkohan kummit jos heitä ei kutsu? Oletteko kutsuneet myös lapsivieraita?

Kommentit (7)

Eli perhe ja kummit. Olisi aika outoa kyllä (omasta näkökulmastani) jättää kummit kutsumatta.Mitään kaverisynttäreitä en tuon ikäiselle pitäisi, tosin meillä ainoat " kaverit" on vielä tuossa vaiheessa olleet omat serkut. Lapsi ei sinällään vielä oikein ymmärrä, mistä synttäreissä on kyse, mutta nauttii tietenkin huomiosta ja herkuista. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

(he joiden kanssa olemme olleet tekemisissä)Lisäksi olen olen kavereille sanonut, että voivat tulla synttäripäivänä piipahtamaan kahvilla ja kakulla, mutta heille ei mitään ihmeempiä..Jos haluaisi ihan pienet juhlat niin kummit ja isovanhemmat.Minä ainakin loukkaantuisin jos ei kummilapseni kutsuisi minua syntymäpäivilleen..Jos kummeja ei kutsu niin turha ainakin odottaa että muistavat tai pitävät yhteyttä..* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat