Vierailija

Lapsi tulee tässä kuussa 1v, imee (tai siis käyttää minua tuttinaan) sekä päivällä että yöllä. Haluaisin tästä kierteestä eroon.Mitenhän se parhaiten onnistuisi?

Kommentit (2)

Moni sanoo, että yösyötöistä on helpoin pästä viimeiseksi eroon, mutta mä kyllä tein just päinvastoin. Eli ensin tarjosin 1-vuotiaallemme yöllä halaamista kera tutin, meni yövieroitus itkuitta. (Onko teillä tutti? Siitä ehtii veroittaa myöhemmin, tosin se on hampaille pahempi kuin rinta.)Sitten vähensin päiväimetyksiä, oltiin esim. paljon ulkona, missä rinta ei tullut mieleenkään. Lopuksi oli jäljellä enää kerran aamulla ja aina ennen unia. Sitten jätin päiväunia ennen olleen imetyksen pois ja annoin seuraavalla viikolla yöunille mennessäkään enää vettä huikan ja luin iltasadun sylissä. Lopulta aamuimetyskin jäi itsekseen pois, ikää silloin 1v 2kk.

Sitä ennen aika ei ilmeisesti ollut kypsä, toisin kuin esikoisella aikanaan (hän nukkui 7kk asti läpi yön, vaikka päivisin imetin vauvantahtisesti).Kannatta siis ehkä odotella vielä kuukauden verran rauhassa ja korkeintan kokeilla tarjoilla yöllä muuta kuin rintaa (esim. juuri halaamista/paijaamista). Sitten jos haluat lopetella imetystä, anna hiljaksiin varovasti hapanmaitotuotteita ja jätä yksi imetyskerta viikossa pois. 1-vuotiaalle voit jo tehdä puurot lehmänmaitoon, sitä ennen kannattaa malttaa vielä olla hötkyilemättä. Sitten vot korvata imetyskertoja esim. HYLA-pillimaidolla. Se on alkuun makeampaa ja huoneenlämpöistä, eikä pilliin jää " koukkuun" sillä tavalla kuin ehkä pulloon jäisi :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat