Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Siis onko se Cittarin Remu joku " feikki" tai sekunda verrattuna muihin Remuihin? Olin jostain kuulevinani sellaista.

Olin jo perjantaina menossa Haloselle ostamaan pojalle se vaaleanvihreä/harmaa Remu mutta en kertakaikkiaan jaksanut flunssaisena raahautua töiden jälkeen sinne ja lauantaina kun menin niin oli tietenkin se 110 cm loppu ja 116 cm oli järkyn iso. Ai, että potuttaa.

Nyt täytynee soitella muut liikkeet läpi ja kysyä kokoa ettei tee turhee reissua. Poika kun inhoaa shoppailua ja kaupoissa olemista.

No tuli vähän asian vierestä mutta kun potuttaa niiiiin etten rahautunut perjantaina sinne Haloselle.

Kommentit (5)

yhdessä ketjussa, että josko ne cittarin versiot olis jotenkin huonompaa laatua, kun meidän hienohelma sai sellaisen niin karmeeseen kuntoon. Siis siltä pohjalta, kun jotkut sitä kovin kestäväksi ovat kehuneet...Lisäksi ne cittarin puvut on aina erilaisia (eri leikkaukset/värit tms). Että ei mitään faktaa, vaaan ihan spekulointia =)

ja se kyllä pysyi ihan ensiluokkaisen hyvässä kunnossa koko viime talven. Ostimme siis viime syksynä pojalle Sokokselta Remu toppahaalarin. Vaikka alkutalvi olikin vähäluminen eli hiekassakin sillä leikki, niin silti vain polvissa ihan hitusen verran naarmuuntumaa, ja muutoin haalari on vielä kuin uusi. Huomasin kyllä, että viime syksynä CM:n Remuhaalarissa oli erilainen leikkaus! En vaan valitettavasti pysty vertailutietoa antamaan, muuta kuin kertomaan sen että meidän Remuhaalari pysyi älyttömän hyvässä kunnossa. Osaisiko joku CM:stä viime syksynä toppahaalarin ostanut kertoa vertailun vuoksi, miten hyvässä kunnossa heidän haalari kesti?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Soittelin jälleenmyyjät täällä etelässä läpi ja yksi löytyi. Kävipä kerrankin tuuri! Toivottavasti on hyvä. Kokemustakun meillä on vaim viime talven Remu talvihaalarista. Toivottavasti tämä on yhtä hyvä ja laadukas kun talviversio.

Kiitos kaikille vastanneille ja aurinkoisia kevätpäiviä!

eikä ainakaan vielä ole siitä mitään valittamista. Talvihaalari oli myös Remua ja sekin on nyt kahden lapsen jälkeen vielä täysin moitteettomassa kunnossa. Jos jollekin on sattunut kohdalle huono Remu, niin minä ainakin reklamoisin suoraan valmistajalle. Ainahan sekin on mahdollista että kohdalle on sattunut valmistusvirhe.

Tarkoitatko sitä vaaleansinistä? En usko, että on feikki. Samanlainen näkyi Tampereen Kekäleen ikkunassa, ja hinta oli suurinpiirtein samoissa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat