Seuraa 

Hei!Käyttökokemuksia ja teräviä huomioita kaivataan näistä kahdesta turvaistuimesta. Keikumme epätietoisina näiden kahden istuimen välillä ja kuppi tarvisisi saada kaatumaan jompaan kumpaan :) Kaikki kommentit ovat tervetulleita puolesta ja vastaan!~kiitos~

Kommentit (9)

Olemme käyneet kokeilemassa lähes jokaisen markkinoilla olevan selkämenosuuntaan istuimen ja vain nuo kaksi sai tukevasti kiinni autoon, ja niihin sai meidän pienelle miehelle hyvän asennon.Meinasi jo usko loppua ja kerkesin jo isännältä uutta autoa tilata (ei ollut suostuvainen :)). Tällä hetkellä kallistumme tuohon mobiin juuri sen jalkatilan takia. Meillä autona corolla farkku -98 ja siihen tuo istuu kun nenä päähän.Securassa oli lostava asento pojalla mutta meidän auton takapenkki on sen verran korkea ja oviaukko matala että on hankala käyttää kun poika kasvaa. Etupenkille sen olisi saanut todella hyvin mutta sitten olisi tarvinnut airbäkki poistaa käytöstä.Ei ole helppoa turvaistuimenkaan ostaminen :))Meillä poitsu tulee kohta viisikuukautta, securassa asento oli todella hyvä mtta mietityttää käytön kannalta sen korkeus. Siinä kun istutaan korkealla niin miten isompi lapsi pääsee siihen kiipeämään?!?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vauva on 6kk ja viikon verran on ollut istuin käytössä. Kaukalossa vauva huusi melkein kaikki automatkat, mutta nyt on niin tyytyväinen, kun näkee uloskin. Istuma-asento on mielestäni vauvalle tosi hyvä ja jos nukahtaa, ei pääkään pahasti retkahtele.Meillä lapset on aina nostettu istumaan turvaistuimeen, eivätkä ole siis itse sinne kiivenneet, joten en osaa sanoa, onko tuo istuimen korkeus ongelma myöhemmin? Hyvää siinä ainakin tällä hetkellä on, että istuimen viereen mahtuu hyvin aikuinenkin, kun alhaalla on se kapeampi osa.Maxi-cosista ei ole mitään kokemusta, joten siitä en sano mitään. Suosittelen kovasti tuota Securaa.

Toista istuinta en tunne, mutta Mobiin ollaan oltu todella tyytyväisiä. Asennot hyviä, lapsi näkee hyvin ulos, jaloille Todella Hyvin tilaa (ilmeisesti tässä mallissa markkinoiden paras tuo " jalkatila" eli ei joudu yleensä tilanpuutteen takia kääntämään lasta kasvot menosuuntaan ennen kuin on suositeltavaa), istuin jykevä ja tilava! Itse tykästyin siihen, että se on hyvin simppeli; oikeasti panostettu turvallisuuteen eikä siinä ole mitään ylimääräisiä " härpättimiä" :o)Ainoa miinus on se, että sehän vie tosi paljon tilaa. Meillä iso auto ja silti apukuskin etupenkki lähes eteen vedettynä. Keskipenkille (joka siis lienee se kaikkein turvallisin paikka lapsen istuimelle autossa) ei tuota Mobia meidän autoon saatu.SUOSITTELEN MOBIA :o)

Meillä kävi kokeilussa tuo Maxi Cosi, kun oli niin houkuttelevaan ale-hintaan viimeinen kappale liikkeessä. Kokeiltiin ja eihän se sopinut oikein mitenkään Focukseen takapenkille. Tukijalka ei ylttänyt lattiaan saakka, vaikka kuinka kallelleen laittoi... oli siinä ehkä jotain muutakin hämminkiä, mies osaisi kertoa paremmin, kun hän sen kanssa siellä auton takapenkillä varmaan toista tuntia pelasi :D.Sit vähän guugleteltiin tuota istuinta ja löytyi testituloksia ja arviointeja, joissa todettiin, ettei se istuin oikeastaan käy oikein mihinkään autoon. Näköjään tässä ketjussa löytyi joku, jolla se on autoon käynyt kuitenkin. Hyvä ja testien perusteella ihan turvallinen se istuin kyllä tietääksemme on, mutta eihän se sitten toimi, jos ei saa oikealla tavalla tukevasti asennettua. Eli kannattaa kokeilla tosissaan sinne autoon ihan kunnolla ennen ostopäätöksen tekemistä. Meillä lähti istuin vaihtoon ja tilalle tuli Brio Zento - on aika vastaavan mallinen, mutta ilman tukijalkaa (nojaa edessä olevaan istuimeen).

meillä on Secura ja oon ihan tyytyväinen, mutta olisi kysynyt muilta securan omistajilta, että tuleeko teillä se vauvan turvavyössä oleva pehmusteen nauha ittestää läpi turvaistuimesta. meillä tulee välillä ja ärsyttää hieman tai sitten on mudta pehmustevyö kiertynyt totaalisesti turvavyön ympäri. on aika ärsyttävää kun aina saa olla oikomassa. onko muilla kokemuksia tästä?securan muuten olen kokenut ihan hyväksi. Aika korkea on että autossa saa olla myös korkea oviaukko. Meillä corolla vm 2005 ja saa nähä miten käy kun tyttö kasvaa... toistaseks mahtuu hyvin ja viihtyy j´hyvin istuimessa. tosi hyvät sivutörmäysuojat on. istuinta voi kuulemma tukiraudan kansaa siirtää eteenpäin kun vaan ainakin puolet on penkin päällä. kysyin lastenturvasta.

Juu mäkään en ajatellut, että lapsi sinne istuimeen itse kiipeää, mutta kyllä uskoisin ainakin 4-vuotiaan itse sinne pääsevän jos haluaisi kiivetä....

Vaihdoimme 8kk vauvan kaukalosta istuimeen ja niin loppui autossa valittaminen.Näkee ulos ja viihtyy selkeästi paremmin.Meillä on ainakin Maxi Cosi toiminut hyvin mutta en osaa verrata muihin.

Me ostettiin Britaxin secura ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä! Ostopäätös syntyi kaupassa kun soviteltiin meidän pientä neitiä (silloin 4,5 kk) erilaisiin 0-25kg turvaistuimiin. Tämä kyseinen istuin oli ehdottomasti parhaan oloinen ja " istuvin" siis ainakin meidän vauvalle! Helppo asentaa ja hyvät sivutörmäyssuojat!

Siinä siis meidän perheen mielipide :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat