Vierailija

Olis unelmien talo myynnissä mutta kunto lähes alkuperäinen eli saisi laittaa mieleisekseen pikkuhiljaa mutta...Asiantuntijahan sinne täytyis ottaa käynnille mukaan mutta osaako kukaan sanoa etukäteen edes vähän sinnepäin. Talo on iso perhekoti, 4mh ja silleen.

Kommentit (12)

Laitettiin lattian aukaisun yhteydessä uudet putket vanhojen tilalle. Ulosviennit menee tekniseen tilaan joten jos putki alkaa joskus vuotaan näkee sen teknisessä heti (lattiassa on viemäri).Meillä siis lämmitysmuotona sähkölämpö, joten voi kai tuo putkiremppa olla kallis, jos on kiertävä vesilämmitys.Ap:n antamilla tiedoilla vähän hankala juttu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli hintahan riippuu mitä kaikkea on välttämätöntä uusia.

Esim: viemäri- ja vesiputket, katto, ulkoverhoilu, maalaus, salaojitus, lämpöeristys, ilmanvaihto, ikkunat jne..???

Ja sitten tietty sisähommat...keittiö, kylppärit, sauna, lattiat??Jos lähes kaiken joutuu uusimaan niin kyllähän se maksaa.

usein sille ei tarvitse tehdä mitään, pulpetti ja matalaharjakatot ovat ih an kunnossa ja tasakatollekin voi riittää viemärien putsaus.Putkiremontti maksaa 10-15 000 ja on edessä melko pian. Samassa onuusittava kylppärit ja keittiö, joilla hintaa 1-5000e. Öljysäiliö pitää tarkastaa, se maksaa pari tonnia ja jos sen joutuu uusimaan, se on kymppitonnin sekin. MOni halua tässä vaiheessa vaihtaa lämmitystapaa esim maalämpöön (jonka perustamiskustannus on ihan hirveä) tai pelletttiin (senkin perustamiskustannus noin 5000e). Jos muuten haluaa uusia pintoja niin noin kymppitonnilla selviää kaikesta muusta.Mutta kaikki hinnat voi tietysti kohottaa pontenssiinsa kalliilla materiaaleilla .

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat