Vierailija

- ovatko vedenpitäviä,kestävätkö kulutusta ym

Kommentit (5)

meillä tytöllä on haalari kestänyt rymyämisiä ja lammikossakin on uiskennellut.. ainut miinus on jalkalenksujen napit, liian pienet et leksut hyppii irti. se on ratkennut vaan napin vaidolla.ostan talvihaalaritkin ko. malliston molemmille lapsille.

Meillä on ollut ihan niitä Jonathanin peruskosteussuojahaalareita ja välikausikinttaita. Viime keväänäkin poika suorastaan ui rännin alla ja leikki vesileikkejä sateessa eikä kertaakaan mennyt vesi haalarista läpi. Aivan loistava hinta-laatusuhde, meille ei enää muita haalareita ostetakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Huutonetissä on vain Jonathanin välikausihaalareita myynnissä ja tässä mietin kannattaisiko niitä huutaa esim kakkoshaalareiksi kotipaiha miksei päiväkotileikkeihinkin :)

Ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Puku on kokoa 86 cm ja on ollut käytössä juuri kaksi täyttäneellä tytöllä jo yli vuoden ja koko ajan on ollut sopivan kokoinen. On siis erittäin hyvän mallinen haalari. Lisäksi on pysynyt tosi siistinä, vaikka on siis jo toisella lapsella kovassa käytössä. Enkä ole huomannut, että vedenpitävyydessäkään mitään moitittavaa olisi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat