Vierailija

Kommentit (11)

ja sen jälkeen ostettiin hälle oma sänky. Siis sellainen lasten päästävedettävä. Pikkuhiljaa siihen siirtyi nukkumaan ja 1½v eteenpäin nukkunut siellä kaikki yöt viereen tulematta. Nyt lapsi siis 2½v.Eniten minua huvittaa nämä :heti omaan sänkyyn kommentint. Varsinkin kun ne tulevat oikeastaan aina niiltä joilla lapset ei koskaan ole vieressä nukkunut!Mekin kuultiin useamman kerran tuon vuoden aikana sitä soopaa miten vaikea lapsi on sitten saada omaan sänkyyn nukkumaan yms...

No eipä tuo kovin vaikeata ollut! Toki lapset on tässäkin asiassa erilaisia.Yksikin kaveri taivasteli tuota perhepetiä montamonituista kertaa! Heillä kun vauva pistettiin heti omaan sänkyyn. No nyt tuo lapsi on 3½v. ja edelleen tulee kuulemma lähes poikkeuksetta vanhempien viereen nukkumaan:). Ei siinä että se olisi minusta joenkin pahasta, kyllä meidänkin lapsi viereen saisi tulla jos haluaisi. Monta kertaa olisi vain tehnyt mieleni sanoa jotain vähän ilkeää takaisin kun tämä mamma asiasta valittaa.

Lähti silloin konttailemaan, enkä enää luottanut siihen, että pysyy sängyssä. Mutta vauvan oma sänkykin oli meidän sängyssä kiinni, joten välimatka äitiin ei kasvanut kuin kahdellakymmenellä sentillä. :) Kun lapsi oli 1v3 kk, siirsimme hänet pään kolinan vuoksi pois pinnasängystä. Se oli pojalle tosi iso ja hieno juttu, vaikka edelleen oli kiinni vanhempien sängyssä. :) Nyt kolmevuotias nukkuu meidän kanssa samassa huoneessa, mutta sänky on jo omalla seinällään. Mitään kiirettä omaan huoneeseen ei meillä ole, koska on uusi vauva talossa, emmekä halua lapsen tuntevan, että hänet ainoana on dumpattu yksin nukkumaan. Siirtyköön sitten pikkuveikan kanssa samaan aikaan. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ainut joka ei viihdy omassa pinnasängyssä lainkaan eli ei ainutakaan yötä nukkunut pinnasängyssä. Nyt kuopuksella ikää reilu 4 kk. On se vain niin ihanaa, kun nukkuu vieressä! Helppo rinnasta yöllä ruokkia.Mutta tässä jo itsekin miettinyt milloin opettaa toisaalle nukkumaan. Kyllä ihan sydämeen sattuu :) Mut pakko kai se joskus on siirtää!

Siihen saakka nukkui minun vieressä ja mies toisessa huoneessa sillä vauva äänteli niin paljon että oli vaikeaa nukkua kenenkään. 5kk iässä alkoi takoa jaloillaan niin paljon patjaa että loppui minunkin unet. Harmi että en tajunnut heti laittaa pinnistä oman sängyn viereen " sivuvaunuksi" . Oppi nopeasti omaan sänkyyn.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat