Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

ELi sama kuminauhasysteemihän molemmissa periaatteessa, mutta onko niissä kummempaa eroa, tai onko toiset paremmat? kokemuksia?

Kommentit (7)

Löytyy meiltä. Jonkun viikon nyt ollu käytössä ja on olleet hyvät. Kuminauha systeemi tuntuu kanssa hyvältä, mukava kun on semmonen pehmeä ja sitten takaraivolle tulee leveämpi kohta. Noita toisia en oo varmaan nähnykkään, niistä en osaa sanoa. Mut täällä ainakin on banzit ollu loistohankinta! :)

mutta ne ovat jääneet melkeinpä käyttämättä, koska ne painavat vauvan kasvoja. Jos tarranauhan kiinnittää napakasti, silmien ympärille jää tosi pahat painaumat ja jos nauhan taas jättää löysemmälle, se ei pysy takaraivolla vaan valuu niskaan sillä seurauksella, että lasit eivät pysy päässä. :o(Baby Banzit joutaa nyt myyntiin, me ostettiin tilalle ihan tavalliset aurinkolasit ja kiltisti tuo meidän vekara antaa niidenkin olla päässä.Suosittelen kokeilemaan laseja ennen ostopäätöksen tekemistä. Nythän muuten kovasti mainostetaan niitä Julbojakin, joita myydään optikkoliikkeissä. Niissä se pään taakse tuleva nauha vaan on kapeampi kuin Baby Banzeissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ollut meillä käytössä kahdella lapsella ja hyvät ovat. Vauvamalli on kestävä ja menee lapsesta riippuen 2-3 vuotta. Samoin seuraava malli menee pitempään. Ovat sen mallisia, että suojaavat ylhäältä, alhaalta ja sivulta. Niissä tosin ei ole mitään kuminauhoja kiinni, mutta vauvamalliin saa jos haluaa nauhan.

heipsis piippuli, vanha kuoma! sonäkin täällä.. myöhäss tuli vinkki, K kävi tänään hakemassa baby banzit samalla, kun haki sen istuimen :) olisi vissiin pitänyt ottaa tänään puheeksi ku soiteltiin, mutta ku ei tajunnu. Meillä oli aluksi sellaset sankalasit, mutta ninnuli huito ne vaan pois..

nuo Baby Bantzit ja ihan tyytyväisiä ollaan oltu. Joku joskus kirjoitti, että jää painaumajälkiä, mutta en mä oo ainakaan huomannut. Aika hyvin on vauva suostunut niitä pitämäänkin! Toisista en kanssa osaa sanoa mitään.

Tilasin viime vkolla jazoshadesit vaippatalosta. Tulee varmaan huomenna postissa. Kuulin myös (kun vähän kyselin) että babybantsit on painaneet joitakin vauvoja.T:piippuli

Meidän lapsille ostettiin juuri viikko sitten lasit molemmille. Esikko 2.5-vuotta sai Kids banzit, eli sama kuin baby banz, mutta isommalle lapselle. Ollut tosi hyvä ostos ja tyttö on innoissaan niitä pitämässä, satoi tai paistoi =) Eivät ole jättäneet painaumia tms.Kuopus, puolivuotias poika sai Julbot, isompaa kokoa sellaiset. Vauvallamme on ilmeisesti isompi pää, sillä nämä istuivat hyvin =) Hyvähän se on, sillä kestävät sitten useamman vuoden, elleivät häviä/mene rikki. Ostin näihin sen päänympäri menevän lenksun, etteivät häviäisi niin helposti, jos vauva itse huitoo laseja päästään pois äidin huomaamatta =)Hintaero oli huima. Banzit maksoivat 25¿ (Vaunupuoti) ja Julbot 45¿ (optikkoliike.) Hyvä puoli on, että koska vauva sai isommat julbot, voi esikkotyttö käyttää myös vauvan laseja, jos jossain vaiheessa ei suostu Banzeja enää päähänsä laittamaan =) Ja päinvastoin tottakai ;)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat