Seuraa 

Aurinkosuojavaatteita alkaa olla myynnissä netissä ja kaupoissakin. Myyjät kehuvat niiden ominaisuuksia ja kannattavat niiden käyttöä Suomessakin. T-paidan suojakerroin on myyjän vain 10, kun aurinkosuojavaatteen 50-80. Olen aina kuvitellut, että tavallinen vaate suojaa riittävästi. Onko kenenkään lapsen iho palanut tavallisen vaatteen läpi esim. etelän matkalla?

Aurinkovoiteen käyttöähän ei suositella alle 2-vuotiaalle, pienelle olisikin kiva pukea mieluummin suojaava vaatetus. Hinta on aika kallis, kannattaako tällainen vaate ostaa?

Kommentit (3)

En tiedä kuinka järkeviä ovat, mutta ite ostin kolmelle pikkulapselleni uv-suojatut hatut, sellaset ohut pipot. Aattelin, että kun uivat paljon kesällä pienessä puhallettavassa altaassa, voivat pitää noita ohuita hattuja päässä. Kaikki lapseni on ihan vaaleatukkaisia eivätkä kestä aurinkoa ilman hattua ees uimassa kuten en minäkään. Vaatteiksi riittänee tavalliset + aurinkorasva, paitsi vauvani pysyy varjossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tällainen viestiketju oli aiheesta aiemmin tänä vuonna tuolla vaatteet ja tarvikkeet -palstalla:http://www.vauva-lehti.fi/keskustele/tm.asp?m=9628479&t=9622617&appid=&p...Meillä oli Bodenista tilattu uv-suojapuku 4,5-vuotiaalla pojalla käytössä Teneriffalla, kun olimme siellä viime kuun lopulla. Olin oikein tyytyväinen pukuun. Tosi vaivatontahan se oli, kun aurinkorasvaa tarvitsi levittää paljon vähemmän. Puku on uimapukumaista kangasta ja se imi kyllä itseensä tosi paljon hiekkaa uimarannalta, joten vaaleat osat eivät säilyneet oikein siisteinä. Puvun toimivuuteenhan se ei tietysti vaikuta. Meillä siis erillinen paita (pitkät hihat) ja puoleen sääreen yltävät housut.Tarkoitus on käyttää pukua myös täällä koti-Suomessa (toivottavasti) aurinkoisina rantapäivinä.Poika suostui pitämään pukua oikein mielellään ja valitsi mielummin se päälle kuin tavalliset uimahousut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat