Vierailija

Kämppä on ihan sekaisin. En edes tiedä mistä aloittaisin...hittolainen!

Kommentit (13)

tuli siis lisää sotkua siivottavaksi. Onneksi meillä on tiskikone...Meillä olis siis synttärit järjestettävänä ja suurinpiirtein kaikki tekemättä. No, siivoan niin paljon kun kerkeen. Kakku nyt on jo tulossa. Ja nyt menen täyttämään sen tiskikoneen.Mitäs muut on saaneet aikaisiksi?

Pitäisi vielä:

- Siivota vaatekaappi

- Korjata vaatteet kaappiin

- Pestä lisää pyykkiä

- Vaihtaa vuodevaatteet

- Puistella pari mattoa

- Pestä keittiö

- Pestä vessa

- Suunnitella + tehdä ruoka, ehkä myös käydä kaupassa

- Lenkittää koiraTähän mennessä oon

- nukkunu päikkärit vauvan kanssa

- Juonut kupin kahvia

- Lukenut sähköpostejaEi vaan riitä virtaa nousta ylös. Syytän kuukautisten ekaa päivää. Veto kokonaan poissa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Perjantaina tulossa vieraita ja ajattelin fiksusti alottaa jo nyt siivouksen.... taitaa kuitenkin mennä siihen et torstai iltana tai perjantai aamulla teen pikasiivouksen. Nyt olis vaan ollu kätevästi vapaapäivä, onneks mies on luvannu siivota puolet talosta.

matkalaukutkin osin purkamatta viime matkan jäljiltä jo kaks viikkoa, ja kohta ne pitää ylihuomenna jo pakata uudestaan tosin, että se ja sama puranko laisinkaan. Katon vaan lisää vaatetta tilalle jos on otettu jotain pois.Imuroida pitäis, ja pestä pahimpia kuria ja likaa keittiöstä ja eteisestä, wc haisee, pyykit levällään ja kaappiin odottamassa menoa, erinäistä rojua kaapeista, kun pitänyt kaivaa kevätvaatteita, enkä vielä viitsi edes laittaa talvivaatteita pois, ku on luvattu huonompaa pääsiäiseksi..Kaapit ihan sekaisin, ja pää samaten. Ruokaa ei tarvi sentäs miettiä, ku täräytän fileen uuniin ja keitän perunat, mutta tiskit on levällään ja lehtiä ja vaatteita siellä täällä. Ikkunat pesemättä osittain, osa vasta pesty.Ja kaiken päälle on remppaa kesken, listoja puuttuu, ja pari kylppärin kaappia pitäisi purkaa ja laittaa uudet - hakea / tilata ne kaupasta vielä. Ja pitäs ostaa pari muutakin huonekalua, että saisi irtorojut näkyvistä, ei ole tilaa muuten. Turhauttaa siivotakin kun on koko aika siirreltävä paikasta toiseen samoja rojuja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat