Vierailija

ja kuitenkin olette voineet asua asunnossa samaan aikaan? Miten suihkussa käymiset onnistuu?

Kommentit (10)

ja pelkästään niitä laattoja oli koko eteinen täynnä. Kaikki lattiat oli päällystetty papereilla koska työmiehet saapasteli siellä tietysti ja pöly + roskat olisi hioneet parketin ihan pilalle. Käytiin kerran kukkia kastelemassa ja yskimässä ja sitten äkkiä pois... oltiin mökilla koko aika. t2

voi rytmittää rempat niin, että kylppäriremontin ajan pystyy asumaan. Peseytyminen tietysti on vähän hankalaa. Jos ainoa pönttö on kylppärissä, niin sitten menee hankalammaksi. Kerrostalossa yleensä saa remontin ajaksi avaimen talon saunatilohin missä voi käydä suihkussa ja vessassa silloin kun omat on pois käytöstä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuo remontti vaatii niin pitkiä kuivumisaikojakin että ei sinne saa mennä suihkuttelemaan yhtään mitään, vessanpönttökin oli irti. Meillä kesti 2 viikkoa evakko ja sen jälkeen oli ihan hirveä pöly joka ikisessä paikassa... mutta hieno sauna tuli :)

siis peseytyminen keittiössä ja uimahallissa, kerran käytiin napurissa (maksettiin joku 5 euroa), ärsyttävää kesti niin kauan toi remontti

Vessassa meillä on lattiakaivo, voisikohan siellä suihkutella kainalot ja alapään ja lavuaarissa hiukset?

Vaikealta tuntuisi muutto johonkin siksi aikaa, kun emme edes tiedä mihin ja pienin lapsista on 1v.

ja että siellä voisi asua. Jos on pakko asua kämpässä se aika niin sitten vaan potta käyttöön, mahdollisimman paljon tekemistä ulkona ja joka päivä uimahalliin... Ja kohtelias toive että remontin tekijä ei jätä hommaansa kesken.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat