Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

vanhin tyttöni on lukion ekalla ja epäilen hänellä olevan (seksi)suhde opettajaansa.

Miten voin edetä asiassa. Tytär ei myönnä mitään.

Kommentit (11)

lukion ekaluokkalainen on jo16v. Mun lukion reksi seukkasi parikymppisen kanssa, mutta vaihtoi myöhemmin lukiolaiseen. Nykyään ovat naimissa ja kai lapsiakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis tottakai jos tuo on totta, niin otat yhteyttä jonnekin. 16-vuotiaan EI kuulu seurustella aikamiehen kanssa (oletan että ope on yli 30v). Saattaa jättää isojakin henkisiä traumoja.

Eipä taida paljoa olla tehtävissä.Tiedätkö, että ihmiset ovat vain ihmisiä, myös opettajat, mieheni on opettaja ja hän kertoo aina välillä näistä 15-18 - vuotiaista tytöistä, joilla silmät loistavat eturivissä ja tekevät " tikusta asiaa" tullakseen juttelemaan.Mieheni saattaa illalla kysyä miten menettelisi, jotta tämän nuoren " palon" saisi taka-alalle. Hänellä on fiksu ajatusmalli siitä, että nuoren ihmisen on saatava ihastua, sehän kertoo hänen tunne-elämän kypsymisestä ja suhteen aloittamisen opettelusta. Nämä " ihastukset" viilenevät 2-3 kuukaudessa, kun ei itse lähde peliin mukaan mutta yrittää kuitenkin olla positiivinen, olla lyömättä nuorta lyttyyn ihastumisensa vuoksi.Jos opettaja on fyysisesssä suhteessa tyttäreesi eikä tyttärei ole vielä 16 täyttänyt, lienee paikallaan ottaa yhteyttä opettajan esimieheen, tosin hyödyt jäävät vähäisiksi, eihän esimies voi tunteista päättää. Mielummin yrittäisin tytön kanssa keskustella ilman syyttelyä. Ota opettajaan yhteys, jos tyttö kertakaikkiaan kieltäytyy yhteistyöstä ja on alle 16-vuotias. yli 16v:n kanssa ei juuri ole mitään tehtävissä, oli opettaja mies tai nainen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat