Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hei, naiset auttakaa epätietoista ja kertokaa vähän suuseksin tekniikkaa eli miten naisen nautinto maksimoidaan ;)Nimimerkki: halukas oppimaan

Kommentit (3)

Olen mies, mutta olen lukenut täällä naisten kirjoittavan, että pitkät hitaat vedot ovat monien mieleen.

Joku tykkää kielen pyörivästä liikkeestä klitoriksen ympärillä ja päällä. Joku pitää siitä, että mies hyväilee nuollessaan samalla pyllyä. Jonkun mielestä on kivaa, jos mies panee pepun alle tyynyn, jolloin vittu on paremmin tarjolla. Olen lukenut myös, että naiset haluavat istua miehen naaman päälle. Suosittua on käyttää 69-asentoa, jossa nainen voi ottaa peniksen hoitoonsa samalla kun mies ahertaa pimpin kanssa.Suomalaiset naiset ovat aika avoimia kertoessaan toiveistaan ainakin täällä. Miten mahta asia olla makuuhuoneiden hämärissä.

Ei siis läiskitä kielen päällä mahdollisimman kovaa painaen ja nopeasti - aluksi se sattuu ja sitten siihen turtuu.Huolellinen lämmittely on paikallaan, eli halailua, suutelua (ei vain suulle, vaan esim. rinnat, vatsa, reisien sisäpinta..). Kevyt ensikosketus, niin, että kieli hädin tuskin koskettaa ihoa. Tässä vaiheessa ihokarvat nousevat pystyyn ja koko kehoa kihelmöi. Härnää ja kiusoittele. Välillä siirryt strategisilta alueilta taas reisien sisäpinnalle tai rinnoille ja sitten taas takaisin. Pikkuhiljaa voimaa voi lisätä. Älä nuole maanisesti yhtä kohtaa, vaan vaihtele aluetta. Klitorikselta alemmas häpyhuulten väliin, välillä kieltä voi työntää naisen sisään, sitten taas ylemmäs. Voit myös työntää sorme(/i)asi naisen sisään samalla kun nuolet klitoriksen ympäristöä, mutta älä runno väkisin! Jotkut pitävät myös välilihan/anuksen alueen nuolemisesta. Yksitoikkoisen koiramaisen lipityksen sijaan voit myös välillä suudella, " näykkiä" huulillasi (ei hampailla...), nuolaista pitkään ja hartaasti jostakin kohtaa, sitten painaa kielesi voimakkaammin klitoriksen lähelle (Klitoris on huomattavasti penistä herkempi, joten voimakas = kevyesti painaminen tässä tapauksessa.) jne. Jos olet hyvä, huomaat se siitä, että nainen työntelee lantiotaan kasvojasi vasten saadakseen lisää. Muista myös, että samalla kun pääsi on jalkovälissä, voit myös silitellä naisen vatsaa ja hyväillä rintoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat