Seuraa 

eli haluaisin tietää vaihtoehdoista...appiukko ehdotti viikonloppuna että laitetaan katot sellaisesta suorakaiteidenmuotoisista levyistä(?)..on kuulemma tosi edullista ja nopeaa laittaa. minusta se ei vaan ollut mitenkään ulkonäöllisesti kivointa....eli kai katto voisi olla ihan maalattu " tavallinen" vai pitääkö siihen pintaan jotain laittaa....kuulostaa taas niin päteviltä nää mun kysymykset:)

mutta kertokaapa onnettomalle mitä sisäkatto valintoja te olette tehneet...

sellanen vaalea kuultolakattu panelikatto(?) on ihan kivan näköinen minusta myös..klaaraKommentit (6)

Meille laitettiin Halltexin Kartano-kattolevyä ( http://www.halltex.fi/fin/index.html ) ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Oli todella edullista ja nopeaa laittaa kun koko on 180x28cm. Minusta se vain avartaa tilaa ja tekee valoisammaksikin kun siinä on hienoinen kiilto pinnassa. Toisena vaihtoehtona pohdittiin juuri kuultolakattua panelia, mutta meidän silmää tämä ratkaisu miellytti enemmän. Samaan päätyville kuitenkin vinkiksi että jos siihen laittaa halogeeneja niin kannattaa laittaa jotain halogeenin kanssa vahvikkeeksi, vaikka pala paksua muovia tms. Meillä on halogeenien " jouset" sahanneet kattolevyä ovien läheisyydessä (lapset tulee paiskoneeksi ovia).Jos haluaa vain maalin pintaan kattoon, on siinä hurjan iso homma että saa saumat kunnolla piiloon ja pinnasta tasaisen. Meillä muutamassa makkarissa tehtiin näin ja kyllä ne ikävästi ne tasoituskohdat katosta näkyvät vaikka kuinka hyvin yritti tehdä. Rappaus peittäisi tasoitukset mutta on hurjan kallista ja itse pohdin miten ne keräävät pölyä kun puhdistus on varmasti todella hankalaa.

juu, itsekin ajattelisin että panelikatto olisi ihan kivan näköinen olohuoneessa,jossa vino korkea katto...mutta entäs muut tilat...panelikattoa en muuaalle haluaisi kuin olohuoneeseen..muualla saisi olla ihan pelkistetyn näköiset,valkoiset peruskatot...joo, se vanerilevyratkaisu jotenkin pomppasi liikaa silmään sieltä katosta ja jotenkin teki tilan matalamman oloiseksi...

eli jos joku viisas tietää niin onko olemassa jotain muuta edullista/helppoa ratkaisua muiden tilojen kattomateriaaliksi,niin olisin kiitollinen vastauksesta..klaara

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä suositan oikeaa puuta. Meillä on vinossa korkeassa sisäkatossa 95 mm leveää, valepontillista vähäoksaista mäntyä ilman kattolistoja. Paneeli on semmoista suorasärmäistä, en kyllä nyt muista minkä niminen profiili. Tyylikäs ilmava katto, joka näyttää leijailevan tuolla korkeuksissa.

Luulisinpa, että yleisin tapa on laitta cyprokit, tasoitus ja roiskepintainen ruiskumaalaus. Roiskepinnassa on se etu, että pienet epätasaisuudet ei näy niin hyvin.

mutta jos haluatte päästä helpommalla, niin nykyään on saatavana sellaista panelin näköistä Haltex (?) levyä, joka on tosi helppo ja nopea asentaa. Ja näyttää ihan samalta kuin aito panelikatto.Jossain sisustusohjelmassa laitettiin katto sellaisista suorakaiteen muotoisista vanerilevyistä. Itse en tykännyt lopputuloksesta.

Hei,Meillä on juuri laitettu cyproc-levyt, tasoitus ja hillitty valkoinen roiskerappaus ja voin todeta, että olemme enemmän kuin tyytyväisiä. Yhtenäinen, selkeä, linjakas katto kaikkialla. Tulos on niin siisti, ettei meidän tarvitse laittaa lainkaan kattolistoja, vaan akryylimassa saumoihin ja maalaus päälle. Toki ei ole varmaankaan halvimmasta päästä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat