Vierailija

Vauva 9kk nukahtaa illalla klo 20 ja herää aamulla klo 05 jälkeen lopullisesti, yöllä herääilee pari kertaa. Päivällä ottaa 2 15minuutin torkut. Meillä esikoinen nukkuu paljon enemmän, vaikka on 2 vuotta vanhempi. Onko se toi lisääntynyt valon määrä vai miten tuon ikäinen voi selvitä noin vähillä unilla? 2kk on nyt mennyt näin ja vauva ihn hyväntuulinen ja virkeä. Äiti vaan alkaa olla tosi pahantulinen ja väsy, kun tarviin sen 8-9 tuntia unta vuorokaudessa.

Kommentit (11)

Teidän että on vaikeaa. Itse sain sisarusten päiväunet synkkaan kun nuorempi oli 10 kk ja se oli IHANAA!!! Mutta ei se itsekseen tapahdu, sun täytyy manipuloida niitä rytmejä (siis nyt esikoisen nukkumaanmenoa ensin). Eihän se unimäärään auta mutta silti helpottaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei kuitenkaan ole tapauksesi vaikeimmasta päästä. ei kai sitä muuta voi kuin mennä aiemmin nukkumaan, että unitarpeet täyttyy. ei tämä ikuisesti kestä! tsemppiä.nimim. lähes sama tilanne

hivuta esikoista vähitellen nukkumaan aiemmin, niin pääset itsekin ajoissa petiin. Jos lasten isä asuu teillä, niin kai hänkin voi esikoisen kanss avalvoa edes joskus että sinä pääset ysiltä nukkumaan.Toi on kuitenkin aika hyvä rytmi 9-kuiselle, korkeintaa voi yrittää iltanukahtamista siirtää vähän myöhemmäksi ja toivoa että aamullakin nukkuis pitempään. Päiväunet ehkä asettuu joskus kohdalleen tai sitten ei koskaan...

Kävi nukkumaan vasta yhdeltätoista yöllä ja heräsi viiden taikka kuuden aikoihin jo ylös ja päivällä nukkui tunnin taikka kaksi. Oli ihan mielettömän rankkaa aikaa :( Ja senkin ajan minkä nukkui niin mylläsi sängyssään... Itse kuljin ne vuodet ihan sumussa! Onneksi poika on alkanut nukkua jo ihan normaalisti. Käy illalla yhdeksän jälkeen nukkumaan ja herää seitsemältä aamulla. Tosin vieläkin puhuu unissaan, nousee istumaan välillä jne. Mitään " vikaa" pojasta ei ole löytynyt! Olen kyllä aina ihmitellyt niitä vauvoja jotka nukkuu esim. neljä tuntia kerrallaan!!!!

Tosin pari kertaa yössä herääminen, sitä ei meillä noin pienillä nähty.

Meillä herättiin väh. 5 kertaa yössä. Esikoinen oli 2v ja kuopus 1.5v kun alkoivat nukkumaan kunnon yöunet ja samalla pitenivät päiväunet kahteen tuntiin.

Eli nukkuivat vauvana vähemmän kuin sitten pari vuotiaana.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat