Seuraa 

Neuvolasta käskivät ostaa varoiksi Panadolia kotiin lähinnä rokotusta varten ja muutenkin. Kummassa muodossa lääke on kätevämpi antaa?Kundilla ikää 2 kk mutta on isokokoinen, jos sillä nyt jotain merkitystä on tässä asiassa.

Kommentit (4)

Meillä oli suppoja neuvolan ohjeiden mukaan, mutta kokeilin kaksi kertaa ja lopetin. Niiden laittaminen ja sisällä pysyminen oli aika tuskaista. Mikstuura on tosi helppo ja ainakin meillä poika söi sitä mielellään. Ainoa haitta oli, että se on tosi tahmeaa, esim. ruisku ja kädet olivat tahmeita. Mutta pieni haitta.Meillä siirryttiin liukeneviin Pamol F -tabletteihin jo kauan sitten, ne ovat alkaen 9 kg ja tosi käteviä.

Nykyään on suuntaus antaa lääkkeet mikäli mahdollista suun kautta, koska lääkkeen imeytyminen on siten varmenpaa. Supot imeytyvät epätasaisesti ja saattavat tulla osittain sulaneina pois. Meillä Pamol F ei ole kelvannut lapsille (ovat sylkeneet pois), mutta onneksi Panadol maistuu. Onneksi on vaihtoehtoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pamol - F: n puolesta liputan! Meillä ollut se käytössä aina, ekaa kertaa annetin 3kk rokotuksen jälkeen (puolikas tabletti). Se on siis suuhun sulava tabletti, voi liuottaa pariin tippaan maitoa ja antaa lusikalla (tosiaan siis pari TIPPAA; itse laitettiin aluksi liikaa nestettä).

Meillä käytettiin myös aluksi suppoja. Mielestäni niitä oli todella kurja laittaa kipeälle lapselle, jolta joudut riisumaan housut + vaipan, lisäksi suppo ei meinannut pysyä sisällä, vaan sitä piti pitää hetken aikaa sormella paikoillaan. Siitä vauva yleensä jo hermostui niin paljon, että kaikki se vaiva (vaatteiden riisuminen ja pukeminen rimpuilevalle vauvalle, supon paikallaan pitäminen jne.) tuntui liian suurelta.Siirryimme käyttämään tarvittaessa mikstuuraa, joka on tahmeaa, mutta vauva ottaa sen mielellään. Ihanan helppoa kaiken tuon taistelun jälkeen. ;o)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat