Vierailija

Katsokaa People. com, on nyt siinä etusivulla, muuten löytyy star tracs-osiosta.Nicole on aina ollut niin huikaisevan kaunis, mutta nytkö sekin täyttää naamaansa niillä tököteillä?Ainakin ihan näyttää siltä:(

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Seurattiin 12 viikkoa Mötley Cruen entistä solistia Vince Neiliä kun hän yritti päästä kuntoon soolouran avajaiskeikalle...Kunto-ohjaaja rääkkäsi miestä, plastiikkakirurgi kiristeli naamaa hiukan (ei tullut leikelly oloinen vaan sellainen että onpa Vince nukkunut hyvät yöunet). Siis leikkaus ei mennyt överiksi, vaan ihan pikkuisen kiristettiin luomia ja roikkuvia poskia. Esim. nenää ei muotoiltu uudelleen vaikka se ei aivantäydellinen ollutkaan... Kampaaja leikkasi takkuisen auringonhaalistaman takkutukan lyhyemmäksi ja värjäsi tummaksi, nuorensi tosi paljon nelikymppistä miestä.Vince lopetti (ainakin vähensi) alkon käyttöä ja naama ja koko kroppa hoikkeni. Lihasta tuli kroppaan tilalle punttisalin takia.Oli hyvä " dokkari" . Toivottavasti Vínce nyt jää tähän elämäntapaan, vaimokin vaikuttu tyytyväiseltä, ennenkaikkea viinan kanssa läträämisen loppumisesta.ja se soolokeikkakin meni ihan ok, olin näkevinäni kitaristina lavalla Nastyn...???

Ei taida Nicolella pyyhkiä hyvin.. Naimissa narkin kanssa, ja Tomilla suloinen vaimo ja vauva. Kaunis oli taas Cameron, mahtavat vatsalihakset.

Ihan kuin joku olisi motannut ja huulet olisivat sen takia turvoksissa. Ja ylitäytetyt rinnat ovat myös luonnottoman näköiset ja rumat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat